Tapasztaltak, hozzáértők tanácsát szeretném kérni?
Figyelt kérdés
Régen kövér voltam, de lefogytam már szerencsére. Csak sajnos a bőröm nagyon megnyúlt, nem háj van rajtam hanem zsír. De úgy néz ki, mintha zsír lenne. Fehérje dúsan táplálkozok, zöldségeket, gyümölcsöket is eszem. Súlyzós gyakorlatokat is végzek.2013. aug. 19. 22:23
1/5 A kérdező kommentje:
L karnitint és kollagént szeretnék szedni. Szerintetek jó ötlet? És a nyers élesztő?
2013. aug. 19. 22:24
2/5 Prto3inVitez válasza:
Mi a kérdés tulajdonképpen?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést.
Igen, igazad van elég érdekesen fogalmaztam meg, már késő volt:)
Hát, igazából azt szeretném kérdezni, hogy mit csináljak így most. Mert volt rajtam 35kg plussz. Most 168cm és 56kg vagyok, de nem vékony. Kb 65kg-nak nézek ki, és nem zsír van rajtam, hanem a bőröm. Nagyon megnyúlt és megereszkedett, tele vagyok ilyen repedésekkel meg ilyen rózsaszín-lilás csíkokkal- főleg has, kar és combnál meg a csípő-derék tájékon. Szóval megtudom fogni a bőröm, de úgy, hogy mint más tudod így szokta fogni a hájat, hogy na ezt kell majd leadnom én a bőrrel vagyok így.
Karra súlyzózok, az fél év alatt mintha erősebb lenne és kezd alakulni de a comb az nem. És ezek a csíkok nem tűnnek semennyit.
2013. aug. 20. 08:14
4/5 anonim válasza:
Azok a csíkok nem is fognak eltűnni! Lassabban kellett volna fogynod!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, de valamit csak lehet csinálni a bőrrel?
2013. aug. 20. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!