Szerintetek ha elkezdek sportolni vagy edzeni az segít ezen? Tapasztaltak írjanak!?
én is szakács vagyok, igaz részmunkaidőben dolgozom, a fő profilom a kőművesség:)
lényeg a lényeg főleg most, mind a 2 helyen iszonyatos forróság van, 6-7 liter víz is lemegy egy nap alatt a 90kilómmal, igaz, hogy izzadok mint egy ló, viszont nagyon jól bírom a meleget, vannak munkatársaim, akik szenvednek egész nap meg se tudnap moccanni, pedig sokkal jobb kondiban vannak nálam, megfigyelésem szerint ők alig isznak 1.5-3litert...
Mindenképpen! Alap volna, hogy egy "átlagos méretű" ember megigyon 2-3 liter vizet, ilyen melegben, fizikai tevékenység mellett akár többet is! Volt olyan, hogy szabad ég alatt dolgoztam nyáron, mielőtt még elütötték a delet megittam a két másfeles palackomat és nem pisáltam! Persze, hogy rosszul van, aki nem iszik rendesen.
Az állóképességi edzésekkel amúgy lehet rajta javítani, de ha hozzászoktatod magad, akkor is jobban fogod bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!