Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, súlyzós edzést...

Testépítők, súlyzós edzést végzők! Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, szeretnék formásodni, feszesedni, és az se lenne baj, ha pár kilót le is tudnék adni. Elolvastam már a Sárga kapszulát illetve a Minden amit a zsírégetésről tudnod kell című könyveket. Mind a kettő azt írja, a zsírégetés legegyszerűbb módja a súlyzós és az aerob edzés. Viszont én imádok spinningelni, ami bizony túlesik már az aerob zónán, inkább kardió már. Heti kétszer járok 1-1 órát. Ha emellett még elkezdenék súlyzózni is, a spinning nem "falná fel" az ott épített izmaimat? Vagy hagyjam abba a spinninget, ha izmot nem akarok veszteni? Köszi a válaszokat! :)

2016. júl. 30. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor csináld, ne hagyd abba csak emiatt. 2g/tskg fehérje zsírmentes tömegre, kevés ch és zsír menjen, legyen kalóriadeficit. Maradjon a spinning súlyzós edzés mellett, ennyi elég is lesz.
2016. júl. 30. 15:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell még aeroboznom is mellette? Azt elfelejtettem odaírni, ahhoz hogy spinningelni tudjak, 6-6 km-t kell bicikliznem (ugyanis utálom a buszt, és ez a szomszéd városban van). Így jó a 2 spinning+bicikli heti 3 súlyzós mellett? Persze jól kajálnék. És köszi a válaszod. :)
2016. júl. 30. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
A jo kajalas remelem kiszamolt etrendet jelent
2016. júl. 30. 15:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, már kiszámoltam. :D Nem mindenki káposztaleves-diétával meg ilyen hülyeségekkel akar fogyni. :)
2016. júl. 30. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Jeeeee egy ertelmes kerdezo
2016. júl. 30. 16:09
 6/13 Cortez70 ***** válasza:
79%
Nem sok nő van ezekkel tisztában, pláne nem 15 évesen. Nem semmi. Én nem vinném diétánál túlzásba az intenzívebb kardiót, de ez én vagyok.
2016. júl. 30. 16:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. júl. 30. 16:20
 8/13 Krisz85 ***** válasza:

ez egyszerű

spinning előtt bcaa, közben meg glutaminos víz, ennyi.

2016. júl. 31. 06:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de táplálék kiegészítőt még nem akarok ennyi idősen. :)
2016. júl. 31. 10:44
 10/13 Cortez70 ***** válasza:
Az csak aminosav, van minden fehérjében is amit eszel, nem csodaszer, nem kox. Szóval még sem vagy még okos. :)
2016. júl. 31. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!