Testépítők, súlyzós edzést végzők! Tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, szeretnék formásodni, feszesedni, és az se lenne baj, ha pár kilót le is tudnék adni. Elolvastam már a Sárga kapszulát illetve a Minden amit a zsírégetésről tudnod kell című könyveket. Mind a kettő azt írja, a zsírégetés legegyszerűbb módja a súlyzós és az aerob edzés. Viszont én imádok spinningelni, ami bizony túlesik már az aerob zónán, inkább kardió már. Heti kétszer járok 1-1 órát. Ha emellett még elkezdenék súlyzózni is, a spinning nem "falná fel" az ott épített izmaimat? Vagy hagyjam abba a spinninget, ha izmot nem akarok veszteni? Köszi a válaszokat! :)2016. júl. 30. 15:33
1/13 anonim válasza:
Ha szereted, akkor csináld, ne hagyd abba csak emiatt. 2g/tskg fehérje zsírmentes tömegre, kevés ch és zsír menjen, legyen kalóriadeficit. Maradjon a spinning súlyzós edzés mellett, ennyi elég is lesz.
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell még aeroboznom is mellette? Azt elfelejtettem odaírni, ahhoz hogy spinningelni tudjak, 6-6 km-t kell bicikliznem (ugyanis utálom a buszt, és ez a szomszéd városban van). Így jó a 2 spinning+bicikli heti 3 súlyzós mellett? Persze jól kajálnék. És köszi a válaszod. :)
2016. júl. 30. 15:52
3/13 anonim válasza:
A jo kajalas remelem kiszamolt etrendet jelent
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, már kiszámoltam. :D Nem mindenki káposztaleves-diétával meg ilyen hülyeségekkel akar fogyni. :)
2016. júl. 30. 16:03
6/13 Cortez70 válasza:
Nem sok nő van ezekkel tisztában, pláne nem 15 évesen. Nem semmi. Én nem vinném diétánál túlzásba az intenzívebb kardiót, de ez én vagyok.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. júl. 30. 16:20
8/13 Krisz85 válasza:
ez egyszerű
spinning előtt bcaa, közben meg glutaminos víz, ennyi.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de táplálék kiegészítőt még nem akarok ennyi idősen. :)
2016. júl. 31. 10:44
10/13 Cortez70 válasza:
Az csak aminosav, van minden fehérjében is amit eszel, nem csodaszer, nem kox. Szóval még sem vagy még okos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!