Lányok, hány évesen kezdtétek el a testépítést/ fitneszt? Milyen tapasztalaitok, tanácsaitok vannak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 18:13
1/3 anonim válasza:
15 és fél évesen kezdtem, de már előtte is aktívan sportoltam. Jó tapasztalataim vannak, sikerült felszednem 5-6 kg izmot, sokkal energikusabb vagyok, jobban bírom a terhelést. A tápkiegekkel nem kell túlzásba esni, én multivitamint szedek, illetve napi egy-két fehérjeturmixot fogyasztok. De az első és legfontosabb, a megfelelő étrend és az, hogy tedd magad oda az edzésben. :)
2/3 VM.111 válasza:
Én 13 vagyok
Kb egy éve kezdtem,
1-5 kg os sujzoval edzek és fehérjeturmixot iszok.
30 kg ot simán emelek, többel még nem nagyon probálkoztam , de szerintem valamennyit még birnék....
Naponta minimum 8 kilométert tudok lesétálni, és egy régi baleset miatt ami a térdembe maradando
3/3 VM.111 válasza:
Én 13 vagyok
Kb egy éve kezdtem,
1-5 kg os sujzoval edzek és fehérjeturmixot iszok.
30 kg ot simán emelek, többel még nem nagyon probálkoztam , de szerintem valamennyit még birnék....
Naponta minimum 8 kilométert tudok lesétálni, és egy régi baleset miatt ami a térdembe maradando károsodásokat okozott, nehezen gugolok mert fáj, régen jártam futoversenyekre mert elég gyors vagyok és birom as terhelést.... Éz szerintem 13 évesen nem rosz... És kockahasam van , 45 kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!