A kondisoknak mi bajuk van a saját testsúlyos edzéssel?
Ugyanannyi idióta van mindkét oldalon.
Az SW egy komoly kondisnak bemelegítésre jó.
+ Én még egyetlen embert sem láttam, aki húsznál több szabályos húzódzkodást meg tudott csinálni. Az emberek 90%-a beleránt a felső szakasznál és "odahúzza" magát a rúdhoz.
Szabályos húzódzkodásnál a test végig vízszintben van...
Ráadásul a street workout nem= saját testsúlyos edzés...
Semmi nem zárja ki a + súlyok súlymellények, használatát...
Húzódzkodásnál három dologra kell figyelni:
-ne rángatózz
-teljes legyen a mozgástartomány
-ne ess le a negatív szakaszban
Ha ezeket betartod, akkor csinálhatod bátran.
Kérdésre:
Mindkét táborban vannak hülyék, akik szidják egymást vagy belerángatják a többieket is. Ha megnézed az emberiséget, akkor mindenben találsz 2 tábort aki egymásnak megy.
Például:
1.vallás: keresztény vs muszlim
A poén, hogy ezeken belül is vannak kisebb csoportok, akik nem bírják egymást. Lásd a síták és szunniták ellentétét.
2.számítógépes játékok: régen a hobbim volt a játék, minden fórumon egymást anyázták pc-sek meg a konzolosok. PC-n belül Intel vs. AMD harc ment, konzolon belül Xbox vs Playstation.
3. Edzés: Saját súly vs Súlyzós
Súlyzóson belül is oltják egymást. Saját súlyt annyira nem ismerem, de tuti ott is beszólnak egymásnak.
Ez csak 3 példa volt, az utolsóról szól maga a kérdés is, csak azért említettem meg, mert a súlyzós edzés hívei is anyázzák egymást, szval nincs min meglepődni.
Az ember természeténél fogva vagy keresi a jobbat vagy a saját lovát dicséri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!