A kondisoknak mi bajuk van a saját testsúlyos edzéssel?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy csak bohóckodik aki saját testsúllyal edz, stb. Igen, aki saját testsúllyal edz nem tud annyival guggolni, nem tud annyit kinyomni. De a kondisok is egy csomó gyakorlatot nem tudnak megcsinálni, amit azok, akik saját testsúllyal edzenek megtudnak. Akkor most miért szidják a kondisok a saját testsúlyos edzést?2016. júl. 26. 11:52
11/25 anonim válasza:
A legtobb komolyan edzo kondis vegez sajat testsulyos gyakorlatokat, a testepitok is :)
Egyebkent pedig mindenki vegezze azt ami szerinte hasznos, es neki jobb idotoltes, nagyon hasznos mindketto.:)
12/25 anonim válasza:
Nincs semmi baj a street workouttal ha az a cél hogy különféle gyakorlatokat meg tudj csinálni, mutatványokat stb, illetve állóképességet szeretne fejleszteni valaki. Viszont ha valaki számottevően izmosodn iszeretne akkor haszontalan az edzőtermi súlyzós edzéssel szemben.
13/25 anonim válasza:
Itt nem csak a 40-es kar,meg a kocka has a lényeg.Soha nem foglalkoztam komolyabban a huzódzkodással,mégis +15 kilós plusz súllyal megcsinálok 4x8-at.Pedig csak felhúztam meg eveztem.Soha életemben nem fekvőtámaszoztam,csak fekvenyomtam,mégis én bírtam a legtöbb fekvőtámaszt sulis mérésen.Az sem véletlen,hogy a World's Strongest Man versenyzők is súlyokkal edzenek,nem a rúdon bohockodnak.
14/25 anonim válasza:
Mindig is tetszett a dolog, látványos és lehet vele erősödni. Elkezdtem csinálni étrendel minimális változást értem el vele, haverom lehívott a terembe elkezdtünk együtt (ő tapasztaltabb) edzeni, jó kaját megtartva és jött a tömeg, növekedés. Ezért választottam én a kondit, de mindenki csináljon amihez kedve van és fejlődést érez tőle.
15/25 anonim válasza:
az a baj, gyerekek, hogy most csak a fejlődést nézitek, 30-35 évesen meg majd nem értitek miért szakad össze a derekatok egy munkanap után...
vannak gyakorlatok, pl a híd, amit nem tudsz kiváltani semmilyen súlyzós gyakorlattal.
16/25 anonim válasza:
Ha jol tudom Cortez 45 éves, 30 éve edz és jólvan ;)
17/25 anonim válasza:
Pedig egy jó erőemelőnek kell is tudni hidalni,a fekvenyomás technika miatt
18/25 anonim válasza:
Fa szér 50 % os a válaszom mikor semmi rosszat nem irtam
19/25 anonim válasza:
#16 abban is biztos vagyok, hogy Cortez sem veti meg a saját súlyos gyakorlatokat... Másnem bemelegítésnek...
20/25 anonim válasza:
Én sem vetem meg,de önmagában fekvőtámasz,súly nélküli guggolás,súly nélküli huzódzkodás kevés.Ha plusz 120 kiló is kevés guggoláshoz,akkor mit érek el,ha saját súlyommal guggolgatok?Semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!