Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kondisoknak mi bajuk van a...

A kondisoknak mi bajuk van a saját testsúlyos edzéssel?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy csak bohóckodik aki saját testsúllyal edz, stb. Igen, aki saját testsúllyal edz nem tud annyival guggolni, nem tud annyit kinyomni. De a kondisok is egy csomó gyakorlatot nem tudnak megcsinálni, amit azok, akik saját testsúllyal edzenek megtudnak. Akkor most miért szidják a kondisok a saját testsúlyos edzést?

2016. júl. 26. 11:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A legtobb komolyan edzo kondis vegez sajat testsulyos gyakorlatokat, a testepitok is :)

Egyebkent pedig mindenki vegezze azt ami szerinte hasznos, es neki jobb idotoltes, nagyon hasznos mindketto.:)

2016. júl. 26. 12:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a street workouttal ha az a cél hogy különféle gyakorlatokat meg tudj csinálni, mutatványokat stb, illetve állóképességet szeretne fejleszteni valaki. Viszont ha valaki számottevően izmosodn iszeretne akkor haszontalan az edzőtermi súlyzós edzéssel szemben.
2016. júl. 26. 13:18
 13/25 anonim ***** válasza:
30%
Itt nem csak a 40-es kar,meg a kocka has a lényeg.Soha nem foglalkoztam komolyabban a huzódzkodással,mégis +15 kilós plusz súllyal megcsinálok 4x8-at.Pedig csak felhúztam meg eveztem.Soha életemben nem fekvőtámaszoztam,csak fekvenyomtam,mégis én bírtam a legtöbb fekvőtámaszt sulis mérésen.Az sem véletlen,hogy a World's Strongest Man versenyzők is súlyokkal edzenek,nem a rúdon bohockodnak.
2016. júl. 26. 13:51
 14/25 anonim ***** válasza:
54%
Mindig is tetszett a dolog, látványos és lehet vele erősödni. Elkezdtem csinálni étrendel minimális változást értem el vele, haverom lehívott a terembe elkezdtünk együtt (ő tapasztaltabb) edzeni, jó kaját megtartva és jött a tömeg, növekedés. Ezért választottam én a kondit, de mindenki csináljon amihez kedve van és fejlődést érez tőle.
2016. júl. 26. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

az a baj, gyerekek, hogy most csak a fejlődést nézitek, 30-35 évesen meg majd nem értitek miért szakad össze a derekatok egy munkanap után...

vannak gyakorlatok, pl a híd, amit nem tudsz kiváltani semmilyen súlyzós gyakorlattal.

2016. júl. 26. 19:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol tudom Cortez 45 éves, 30 éve edz és jólvan ;)
2016. júl. 26. 19:14
 17/25 anonim ***** válasza:
Pedig egy jó erőemelőnek kell is tudni hidalni,a fekvenyomás technika miatt
2016. júl. 26. 19:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Fa szér 50 % os a válaszom mikor semmi rosszat nem irtam
2016. júl. 26. 20:50
 19/25 anonim ***** válasza:
#16 abban is biztos vagyok, hogy Cortez sem veti meg a saját súlyos gyakorlatokat... Másnem bemelegítésnek...
2016. júl. 27. 09:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Én sem vetem meg,de önmagában fekvőtámasz,súly nélküli guggolás,súly nélküli huzódzkodás kevés.Ha plusz 120 kiló is kevés guggoláshoz,akkor mit érek el,ha saját súlyommal guggolgatok?Semmit
2016. júl. 27. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!