Edzés után fontos enni?
Figyelt kérdés
Vacsora után 1-1.5 órával szoktam edzeni, eztán már szoktam enni. Nem akarok nagy izmokat építeni, csak egy kicsit erősebb lenni. Van 2 kisgyerek a családban akik, jobb ha nem zavarnak, de ha fontos akkor meg tudom oldani a vacsora előtti edzést. Amúgy saját testsúllyal edzem, félig meddig a fegyencedzés szerint.2016. júl. 25. 20:18
1/17 anonim válasza:
Haha humorista túl izmos... Na mindegy. Ha megvan a napi kaloria szukseglet akkor nem fontoa utanna enni
2/17 Cortez70 válasza:
Neked mindegy. Saját testsúllyal amúgy sem mész sokra.
3/17 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a hasznos válasz. Még várok, hátha valaki máshogy gondolja, vagy más tapasztalata van.
Kedves másodiknak pedig: nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed erről az edésformáról, de azért kösz a válasz írásába fektetett időt.
2016. júl. 25. 20:47
5/17 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy lesz ellentétes vélemény is. Esetleg érvekkel alá tudjátok támasztani, vagy linkelni valamilyen jó öszefoglalást erről?
2016. júl. 25. 20:54
6/17 anonim válasza:
Ha tényleg az erő a cél akkor azt javaslom a gyakorlatokhoz vegyél fel egy hátizsákot amibe 5-10kg-ot raksz. (lehet pl. vizes üvegek, kannák, homokzsák)
Miért mondom ezt:
Ha már 10-nél több ismétlést meg tudsz csinálni az alap gyakorlatokból (fekvő, húzódzkodás stb.) akkor erőben már nem fogsz fejlődni, csak ha növeled az ellenállást és ez egy jó módszer rá.
Én táncos vagyok és így végzem az erőnléti edzést, nekem bevált.
7/17 A kérdező kommentje:
Még nem tartok ott, hogy súlyokat használjak, de köszi a tippet. :)
2016. júl. 25. 21:02
8/17 anonim válasza:
Elso vagyok. Ervem: nem tudom mennyivel eszel edzes elott de ha pl fel oraval/egy oraval elotte eszel es egy edzesed kb fel-1ora akkor meg emeszted a kajadat. Meg amugyis ha meg van a kaloria akkor van mibol eputeni ha nem az aznapibol akkorbott a masnapi kaja
9/17 anonim válasza:
Az étel és összetevői legalább négy óra alatt szívódnak fel teljesen, ami komplexebb, az még tovább tart, szóval ha te 1,5 órával a vacsora után edzel, akkor még bőven van minek eljutnia az izmokba is, nem KELL még utána külön enned. Opcionális, de mivel ennyire kezdő vagy, nem a mondjuk 200g túrótól fogsz kipattanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!