Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után fontos enni?

Edzés után fontos enni?

Figyelt kérdés
Vacsora után 1-1.5 órával szoktam edzeni, eztán már szoktam enni. Nem akarok nagy izmokat építeni, csak egy kicsit erősebb lenni. Van 2 kisgyerek a családban akik, jobb ha nem zavarnak, de ha fontos akkor meg tudom oldani a vacsora előtti edzést. Amúgy saját testsúllyal edzem, félig meddig a fegyencedzés szerint.

2016. júl. 25. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Neked tökmind1, mert ha az edzéseddel nem meríted ki magad annyira hogy ne éhezz meg és le tudj feküdni kaja nélkül akkor onnantól kezdve annak az edzésnek tökmind1. Most a te 100 fekvődhöz meg 50 húzodszkodásodhoz (gondolom vmi hasonló lehet) tökmind1 hogy eszel e utánna vagy csak másnap.
2016. júl. 26. 16:08
 12/17 Cortez70 ***** válasza:
Ennyi.
2016. júl. 26. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem fontos. Az emésztőrendszer olyan, mint egy autómosó. Átmegy rajta a táplálék konstans sebességgel 1 nap alatt (vagy amíg nem .arsz) és közben a szervezet meg próbál belől minnél többet felszívni.

Emiatt a reggeli táplálék este még bőven ellát midennel ami kell.

Aki meg azt írja, hogy a saját testsúlyos edzés nem jó, az vagy

1. Nem próbálta.

2. Koxol

3. Érdekelt a testépítőiparban (Pl személyi edző).

Az előző előtti válaszolónak meg azt írom, hogy én pont AZÉRT szeretem a hátedzést konditeremben végezni, mert nem fáraszt le annyira, mintha itthon húzódszkodnék.

Ettől függetlenül az is igaz, hogy csak saját testsúllyal nem lehet minden izmot tökéletesen megedzeni.

2016. aug. 2. 17:39
 14/17 Cortez70 ***** válasza:
Saját testsúllyal nem sokra mész. Max ha súlymellényben nyomod. Amúgy nokedli.
2016. aug. 2. 17:44
 15/17 A kérdező kommentje:
A saját testsúlyos edzéssel egy alapot szeretnék építeni, aztán majd később eldöntöm, hogy menyire gondolom komolyan és járjak-e terembe.
2016. aug. 2. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:

14: Szerintem amíg nem tud megcsinálni 4x15 tolódzkodást, 4x15 húzódszkodást és 4x 15 egylábas gugolást addig valójában fölösleges kondiba menni, mivel ezzel is tökéletesen meg lehet terhelni az izmokat. Persze kimaradt a bicepsz, tricepsz és váll, amikhez viszont 3 havi kondibérlet árából meg kijön 2 egykezes súlyzó.

Az meg a testépítőmédia hülyesége, hogy ugyanazt a nyomást 3 különböző módon is meg kell csinálni (pl rúd, egykezes súly és gép). Az izomnak ez teljesen mindegy.

2016. aug. 3. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:
*: A tricepsz se marad ki, hiszen arra ott van a szűk, majd 1 kezes fekvőtámasz.
2016. aug. 3. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!