Edzés után fontos enni?
Nem fontos. Az emésztőrendszer olyan, mint egy autómosó. Átmegy rajta a táplálék konstans sebességgel 1 nap alatt (vagy amíg nem .arsz) és közben a szervezet meg próbál belől minnél többet felszívni.
Emiatt a reggeli táplálék este még bőven ellát midennel ami kell.
Aki meg azt írja, hogy a saját testsúlyos edzés nem jó, az vagy
1. Nem próbálta.
2. Koxol
3. Érdekelt a testépítőiparban (Pl személyi edző).
Az előző előtti válaszolónak meg azt írom, hogy én pont AZÉRT szeretem a hátedzést konditeremben végezni, mert nem fáraszt le annyira, mintha itthon húzódszkodnék.
Ettől függetlenül az is igaz, hogy csak saját testsúllyal nem lehet minden izmot tökéletesen megedzeni.
14: Szerintem amíg nem tud megcsinálni 4x15 tolódzkodást, 4x15 húzódszkodást és 4x 15 egylábas gugolást addig valójában fölösleges kondiba menni, mivel ezzel is tökéletesen meg lehet terhelni az izmokat. Persze kimaradt a bicepsz, tricepsz és váll, amikhez viszont 3 havi kondibérlet árából meg kijön 2 egykezes súlyzó.
Az meg a testépítőmédia hülyesége, hogy ugyanazt a nyomást 3 különböző módon is meg kell csinálni (pl rúd, egykezes súly és gép). Az izomnak ez teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!