Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fontos az edzés utáni gyors...

Fontos az edzés utáni gyors ch, vagy kihagyható?

Figyelt kérdés
Azt hallani mostanában, hogy nem is szükséges, de minden könyvben azt olvasom, hogy mennyire fontos. Most akkor mi az igazság?
2016. jan. 2. 14:45
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
Mostani vélemények, cikkek szerint nem muszáj. Én egy keveset azért teszek a proteinhez. Diétánál meg bcaa megy.
2016. jan. 2. 14:49
 2/11 anonim válasza:
Linkeljetek már ilyet cikket, mert érdekel a téma. Köszi!
2016. jan. 2. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Kutatásonként változik, nekem most kb így néz ki: edzés után protein, rá 20 percre szilárd kaja, ch nem megy, az a kajából csak. Nem látom értelmét a gyors ch-nak.
2016. jan. 2. 15:00
 4/11 Cortez70 ***** válasza:
Én nem keresgetek most, de hasonló kérdésekhez már lett téve link.
2016. jan. 2. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Mivel SKD-val (strict keto diet) is nagyon szépen lehet izmot építeni, úgy gondolom, hogy közel sem létfontosságú. Persze, nem jelenti azt, hogy hasztalan, de a kérdés az volt, hogy fontos-e: és nem, nem az.
2016. jan. 2. 15:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Én sem fogyasztok gyors ch-t edzés után, csak fehérjét.
2016. jan. 2. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Én azért szeretem az edzés utáni turmixot, mert edzés után egyszerűen nem vagyok éhes rendes kajàra legalább 2-3 óráig.
2016. jan. 2. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne egy ilyen link, tudomasom szerint szukseges az edzes utani turmix.
2016. jan. 2. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy edzés után szükséges-e a turmix, hanem az, hogy kell-e bele gyors ch.
2016. jan. 2. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:
2016. jan. 2. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!