Nem tudok fejlődni fekvenyomásban?
Sziasztok
172 centi körüli a magasságom, átlagos. 86-87kg párosúl hozzá, testzsírt nemtudom 14-15 körülire tippelném talán. Nuturál szinten testépítek 3-4 éve 1-2 kihagyással.
Fekvenyomásom megtorpant , 125-130 kg-al megy 2-4 ismétlés nagyon pici segítséggel, hajtok, jól kajálok, nyomom, ahogy csak a testem és elmém bírja, de nem tudok hónapok óta följebb kerülni 5 kg-ot legalább emelni a súlyon. Ez lehet a platóm ? Genetikai max ?
Valami tanácsod ha tudtok adni előre is köszönöm :)
Hogy a fenébe tudjak emelni fekvenyomáson 2.5 kg-al, ha akkora a legkisebb tárcsa ? Egyik felére rakok és a másikra nem ? 5kg-al tudok emelni az a minimum.
2.5 - 5 - 10 - 15 - 20 -25 kg tárcsák vannak a teremben.
És ezt honnan kellett volna eddig tudnom, hogy ahova te jársz, ott mekkora súlyok vannak?
Abból a teremből indultam ki ahova én járok, ott van 1,25 kg-os, itthon meg van fél kilós.
Ha van segítőd, menj rá a negatívokra. Pakold fel 140kg-ra a rudat, kérj meg két barátot, hogy álljanak a rúd két végére. Kiveszed a rudat, nagyon lassan engeded le, olyan kontrolláltan, ahogy tudod, majd mikor leértél, a haverok segítenek kinyomni. Ezt ismételd meg párszor minden edzésen. Felkészíti az idegrendszeredet, izmaidat, inaidat, ízületeidet a 140 kilóra, és idővel menni fog a pozitív szakasz is, nem csak a negatív.
FIGYELEM!
AZ ÁLTALAM FELVÁZOLT TECHNIKA VESZÉLYES LEHET!
SPOTTER NÉLKÜL NE CSINÁLD!
Tedd a melledzést a hét első edzésnapjára, ezzel is kezdj és legyen a fekve nyomás az első mell gyakorlat (de gondolom most is az).
Próbálj ki másik fajta piramist.
Melegíts be kevesebb súllyal.
Kérdezd meg a recepcióst, hogy hozhatsz-e otthonról súlyt.
Emeld fel 5 kilóval, de kérj meg valakit, hogy álljon mögéd.
Ne nyomd ki teljesen a súlyt, mert akkor roncsolod a vállad.
Legyen a piramisod teteje egy szériával előbb.
Más nem jut eszembe.
https://www.youtube.com/user/athrall7/videos
nyálazd át, ha angol tudás megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!