Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Képtelen vagyok fejlődni...

Képtelen vagyok fejlődni fekvenyomásban. Miért van ez?

Figyelt kérdés
13 hónapja edzek.A fekvenyomás mindig nehezen ment.ICF 5x5-ös edzéstervet csinálok.Nagy nehezen elértem,hogy menjen 62.5-be az 5x5 fekvenyomásban,de már régóta nem fejlődök benne.De a többi gyakorlatban igen.Pl.amikor 62.5-el nyomtam fekve,akkor a felhúzásom 95 volt.Most 115.A szűknyomásm akkor kb.40 volt,most 55.De a fekvenyomás változatlan.Az a durva,hogy lassan a szűknyomás nagyobb súllyal megy,mint a sima fekvenyomás.

2015. febr. 2. 22:03
 1/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok 64-65 kiló.
2015. febr. 2. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Rendesen eszel?
2015. febr. 2. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
A kivitelezéseden próbalj meg javítani.
2015. febr. 2. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Kivitelezéssel lesz a gond, esetleg nem eszel eleget.
2015. febr. 2. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Az edzesterv nincsen kőbe vésve.

Probald meg Smith-gepen.

Vagy vedd vissza 60-ra és érjél el 4x8 ismetlest. Vagy probald meg 65-tel,kevesebb ismetlest.

2015. febr. 2. 22:47
 6/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Valami lemaradhatott. Ha szűknyomás jobban megy, akkor valószínűleg a tricepsz fejlettebb valamivel a mellednél. Meg kellene próbálni változtatni az edzésterven, ha a kaja rendben van. Fekvenyomás helyett pedig próbál meg tolódzkodni, akár plusz súllyal ha a saját súlyod már kevés. Meg fogsz lepődni, hogy mennyit javít a fekvenyomásodon.
2015. febr. 2. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza a súlyból 10 %-kal de ezúttál ugy nyomj hogy 1 mp-ig megállítod a melleden. Így amikor 65höz érsz ki tudod majd nyomni.
2015. febr. 2. 23:10
 8/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Meg tarthatnál egy hét szünetet. Aztán az elkezded az előző rekordod 80%-áról és onnan szépen növeled a súlyt megint és át fogod lépni a bűvös határt.
2015. febr. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!