Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet abból probléma, hogy a...

Lehet abból probléma, hogy a napi fehérjebevitelem nagy részét protein porból fedezem? Képtelen annyi húst megenni amivel fedezni tudnám ezt.

Figyelt kérdés
72kg vagyok, így ugye napi 140g fehérjére lenne szükségem. 80-100 grammot viszek be "porból", a többi hús. A szénhidráttal nincs különösebb gond, képes vagyok egész nap elrágcsálni a pufirizst, vagy kölesgolyót.
2015. jan. 4. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:

egy részét tojásból is be tudod vinni.

sonkát vagy tarját is ugyanúgy tudnál eszegetni,mint azt a golyót.

2015. jan. 4. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Maximum a fele menjen kiegből. Ez nagyon sok
2015. jan. 4. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Képtelen lennél annyi húst megenni? Ez kb 60 deka hús, sütés után összemegy, ennyit szerintem egy átlag ember 2 evésre is megbír enni.
2015. jan. 4. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább fordítva kéne, 80-100 grammot húsból vigyél be és a maradékot kiegészítőből.
2015. jan. 4. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nem fosol tőle, akkor nem gond, én régebben porból vittem be napi 200 grammot, +a növényi fehérje, így volt 320 g a napi bevitelem.

Ha tejsavo, akkor érkezéskor előbb edd meg a cht, és utána idd a turmixot, mert a gyors felszívódás bezavarhat.

2015. jan. 4. 17:19
 6/9 A kérdező kommentje:
nem fosok tőle, és igen, előbb a ch-t eszem, utána megy le a por. egyébként biotech nitro pure whey gold. lefekvés előtt szoktam néha enni túrót, de általában a porból leküldök még 1 adagot
2015. jan. 4. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:

"72kg vagyok, így ugye napi 140g fehérjére lenne szükségem"

Meg egy matektanárra, nem?:D 72x2 az nálam 144xD

Amúgy meg nem értelek, nem kell tonnányi csirkét meg pulykát magadba tömnöd, hogy a nagyobb része meglegyen abból...

2015. jan. 4. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:

jó, akkor 144 xD

várom az ötletedet :)

2015. jan. 4. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb. 300 gramm csirkemellből megvan a szükségleted fele, nekem ennyi az ebédem, két szelet az egész.
2015. jan. 4. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!