Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy genetikailag nagyon...

Egy genetikailag nagyon vékony csontozatra megközelítőleg max mennyi izmot lehet pakolni?

Figyelt kérdés

170 vagyok 53 kilóval, viszont amellett hogy sovány vagyok, borzasztó gyenge a csontozatom is. Csak hogy érzékeltessem számokban is:

A csuklóm kerülete: 15,5 cm

Tenyerem szélessége: ~ 8 cm

Vállszélesség olyan 40 cm

A két szélső csípőcsont távolsága kb. 25 cm

Életemben nem kondiztam, de azt hiszem már huszonévesen itt lenne az ideje és nem szeretném csontvázként leélni az életemet. Arra lennék kíváncsi, hogy legfeljebb mennyi izomtömeget tudnék magamra felpakolni és durván mennyi idő alatt (jó tudom ez genetikától meg ezer dologtól is függhet)? De kb mire számíthatnék? És totál kezdőként, hogy kezdjem el a változást (milyen gyakorlatok és abból mennyit)? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de totál laikus vagyok.

2016. júl. 21. 12:28
1 2
 11/12 Andi80018 ***** válasza:
Nálunk asszem 30 ezer egy hónapra pl, de attól függ, hová szeretnél járni. Egy Cutler, vagy Mekka gondolom drágább, attól függ, mennyire ismert az edző, profi versenyző volt-e. Ott van veled, folyamatosan, megmondja, mit csinálj, plusz étrend.
2016. júl. 22. 16:53
 12/12 sz.Ricsi99 válasza:
Szia! Én 177cm vagyok....tavaly ilyenkir 48kg voltam most 59kg vagyok úgy, hogy tavasszal eltört mindkét könyököm és fogytam 5kilót! Az a 10kg is úgy jött rám, hogy egy csepp zsír sincs rajtam! Megfelelő étrenddel, edzés tervvel, és táplálék kiegészítőkkel egész látványos eredményeket el lehet érni akár már rövidebb idő alatt is! Én mikor legelőször lementem(2éve) akkor voltam 172cm és 40kg.
2016. júl. 25. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!