A következő összeállítás jó lesz ha nem akarok extra nagy izomzatot, hanem inkább vékony, szálkás testet?
Figyelt kérdés
150g Rizs
500g Csirkemell
100g Adzuki Bab
200g Zöldborsó
200g Paradicsom
Ha beleszámolom a zöldekben lévő fehérjét akkor akkor megvan a fehérje és a szénhidrát is 2g per testsúly kg-ra.
2016. júl. 21. 12:18
1/46 A kérdező kommentje:
lemaradt de 175cm magas vagyok és 75kg.
2016. júl. 21. 12:19
2/46 anonim válasza:
10 év 100%os étrendel 100%os edzéssel sem leszel "nagy" doppingszerek nélkül. ha meg visszafogod magad konkrétan nem fogsz fejlődni
3/46 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem, hogy jó az alábbi étrend egy kb a linkelt kép testalkat eléréséhez vagy változtassak rajta?
2016. júl. 21. 12:28
4/46 anonim válasza:
Ha akarnál se tudnál extra nagy izomzatot felépíteni ilyen felfogással és háttértudással...
5/46 anonim válasza:
az, hogy mekkorák lesznek az izmaid, az edzésedtől függ. Ha megszeretnél állni egy ilyen lóf.asz szinten, mint ami a képen van, akkor csak annyit kell csinálnod hogy soha többé nem emelsz a súlyokon ha már elérted, nehogy véletlen elegendő terhelést kapjon az izmod a növekedéshez.
6/46 anonim válasza:
Sose értettem, hogy miért írnak minden kérdéshez olyanok akiknek az aránytalanul nagy izomzat az isten.
Szerintem egy ilyen felépítés bőven megfelel ha optikáról van szó, ez még arányos
7/46 anonim válasza:
azért mert ez a testépités kategória, vagy még nem tünt fel? és miért lenne aránytalan? ink mond azt hogy nem tetszik, de ne azt, hogy aránytalan.
8/46 Cortez70 válasza:
Kox nélkül soha nem leszel nagyon izmos, tökmindegy mennyit eszel. Szóval no para kérdező, nem leszel izomállat.
9/46 A kérdező kommentje:
6. Válaszoló:
Én felpontoztalak ha a többiek nem is. :V
Az az előttinek meg annyit, hogy aki nem 10 cetis cerkával rohangál annak nem feltétlenül fontos a ku-rva nagy izomzat.
A balf-asz szint pont elég.
Szóval ha nem akarok nagyobb izomzatot akkor elég abbahagynom a gyúrást azt mondjátok? Attól nem fog visszacsökkenni minimálisra az izomzat?
2016. júl. 21. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!