A következő összeállítás jó lesz ha nem akarok extra nagy izomzatot, hanem inkább vékony, szálkás testet?
150g Rizs
500g Csirkemell
100g Adzuki Bab
200g Zöldborsó
200g Paradicsom
Ha beleszámolom a zöldekben lévő fehérjét akkor akkor megvan a fehérje és a szénhidrát is 2g per testsúly kg-ra.
Értem.
Szóval ez az étrend elég lesz egy ilyen test felépítésére ha a nulláról kezdem a dolgot?
Szegény agy mosott, eltévelyedett kérdező, komolyan azt hiszi, hogy akinek az átlagnál nagyobb izomzata (még nem is túl nagy, csak mondjuk 40 feletti kar) van annak kicsi a cerkája?
Hiszékenység: jeles.
Megvezethetőség: jeles.
Nem mellesleg akinek 80-as combja van nyilván optikailag kisebbnek TŰNIK a cerka, de csak optikailag...
Gondolom a 30%-ékos válaszaid is csak agymosások eredménye. :D
Mellesleg miért lenne valakinek fontos a hatalmas izomzat ha nem azért hogy kompenzáljon. De mindegy.
Nem veszekedni jöttem, hanem hogy kiderítsem, hogy jó-e az étrend vagy ha nem akkor mit kellene változtatni. De mint látjátok nekem bőven elég a "balf-asz szint".
A 30% nagyrészt az itteni emberek agyi szintjét mutatja és a stílusomat, semmiképp sem a válaszaim helyességét.
Az, hogy ezt veszed alapul rád nézve "ciki".
Egyed ezt, edz, de csak a következő strandszezonra éred el a képen látható testet.
Igen de ha az ember két fajta harcművészetet is űz nem biztos, hogy még arra is akar közben fókuszálni hogy totál kigyúrt legyen. Meg a kox amúgy is veszélyes dolog. Na meg egy mozgékony harcművészetnél a túl nagy izom illetve súly hátrány is lehet.
És például van aki ezért is áll meg a "lósz-ar szinten".
Mert egyszerűen nem kell plusz súly.
Értem.
De akkor jó az étrendem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!