Szép, szálkás testet szeretnék. A fehérjeportól nem lesz "felfújt" hatású a testalkatom?
Cortez70
Szerintem normálisan kérdeztem valamit.. legalábbis próbáltam, mivel nem igazán vagyok jártas a témában. Lány vagyok, akkor így mondom. És nem szeretnék hatalmas izmokat, csak formásat. Elég jó alkatom van hozzá, a karomat így is túl izmosnak találom már. Inkább a hasamra szeretnék kockákat, de azt sem olyan erősen, hogy már férfias legyen. Szóval légyszi mellőzzük a bunkó dumát, ha én sem viselkedek veled úgy.
kevesebb kalóriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
.
.
.
.
.
ennyi
Kérdező,valószínűleg nem vagy tisztában vele,de egy sportoló számára erősen sértő a megnyilatkozásod és nézőpontod,ami valószínűleg a dilettáns ismeretanyagod miatt van.
A lényeg az,hogy nincs ilyen hogy felfújt izomzat.Fehérjepor pedig csak akkor kell,ha nem tudod bevinni a számodra kellő mennyiségű fehérjét húsból és tojásból.Szóval kérj szépen elnézést a felfújt kifejezés miatt és akkor esetleg kapsz korrekt tanácsot és segítséget a célod eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!