Úgyértem hogy van ez a kondis alkat nagy izmok de nem látszik minden izom
Vagy a másik általam ismert a crossfittes alkat amikor kevés zsír százak van és szinte minden izom látszik
Olyan izmokat szeretnék hogy olyan nagyok legyenek mint egy kondis alkat. De látszodjon a legtöbb izmom
Ezt milyen módon érhezem el gondolok itt étkezésre és estére is
Eddig kevés testszír szálékos kategóriába tartozom csak nagyon vékony vagyok így de ha befeszitem az izmaimat sokkal másképpen nézek ki legalábbis a saját szememben 14/F
a másik poén hogy le vagyok pontozva, ami azt jelenti, hogy az oldalon más felhasználók szerint is "más féle izmaik" vannak a testépitőknek és a crossosoknak.
és ilyen emberek irnak válaszokat (Y)
2016. júl. 16. 18:32
12/20 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy a kondihoz 14 évesen. Várj még pár évet. Olyan 17-18 évesen elkezdheted. Addig saját súlyos edzés.
2016. júl. 16. 18:54
13/20 anonim válasza:
már miért ne kezdhetné el
az egy baj, hogy álomvilágban él, és azt hiszi hogy 1 év alatt lazar angelov lesz
2016. júl. 16. 19:05
14/20 anonim válasza:
Szerintem is várj 17-18 éves korodig, addigra szerzel annyi elméleti tudást, hogy nem fogod itt fárasztani az embereket.
2016. júl. 16. 20:27
15/20 anonim válasza:
Én csak azért mondtam, hogy 14 évesen még ne terhelje magát annyira. Felesleges még csak a rúddal is birkózni ilyen fiatalon, mert max a könyöke fog fájni.
2016. júl. 16. 20:51
16/20 anonim válasza:
Jaj.
Azt ajánlom olvasgass sokat a neten az alapismeretekről, mert nagy szükséged van rá. Pl Sárga kapszula nevű letölthető könyv, akár itt a gyakorin is olvashatsz értelmes válaszokat a kérdések alatt.
2016. júl. 16. 23:31
17/20 anonim válasza:
inkább tanulj, mert ez katasztrofa :D
2016. júl. 16. 23:36
18/20 anonim válasza:
Ha most elkezded kinezhetsz ugy mint jeff seid nezz utana kb o is ilyen korba kezdett edzeni es azota is tok jol nez ki. Teljesen natural ahogy is mondja mindig. Aki ezt a jeff seid format nen tudja elerni naturalba az egy gyenge pcs es ne mondja azt hogy nem natural koszi sziasztok majd meg beszelunk csa csa
2016. júl. 17. 02:03
19/20 anonim válasza:
hát nem is az, de már kb 16-17 éves kora óta
csácsá
2016. júl. 17. 06:36
20/20 anonim válasza:
Szerintem ne azert hanyagold a golfot kérdező, mert fájni fognak az izuleteid, hanem azert mert egy sík idióta vagy és közöd nincs ehez a sporthoz es nagyon sokat kene ahoz tanulnod hogy egyaltalan egy kg izmot felszedj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!