Ti is úgy vagytok vele szálkásítás alatt hogy szénhidrát a "legveszélyesebb"?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre többszöri leszálkásítás után hogy a zsírosabb dolgok mint tojás sajt zsírosabb húsok lazán beleférnek és szálkásodok mellettük akkor ha minimálisra csökkentem a szénhidrátot/cukrot.Másnál is így van?2016. júl. 16. 12:53
2/5 Cortez70 válasza:
Igen, de a zsírt is csökkentem 1g xttkg-ról felére.
5/5 anonim válasza:
Nekem a kalóriadeficit számít (bár kicsi a tapasztalatom, mert sok szénhidráttal életemben csak úgy egy hónapig tudtam deficitet elérni), de jobban érzem magam kevés szénhidráttal s jobban is laktat a zsír.
Nem veszélyes, de előnytelenebb. Az tökmindegy, szálkásítok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!