Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdv, étrend segítség? Többi lent.

Üdv, étrend segítség? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.Most fejeztem be a tömegnövelésem +10 kg-ot tudhatok magaménak.Kicsit szeretnék lassabb tempóra kapcsolni,így a nyár alkalmával,ami nem azt jelenti,hogy diétázni szeretnék,hanem hogy zsírmentesebb izomtömeget szeretnék növelni,tömegnöveléskor olyan 6-7gr ch-n voltam/kg

Szeretném a "mondhatni" lemaradt testrészeim felhozni,gondolok itt a vállamra és a hátamra.Szeretnék 1 kicsit élesebb fazont.

Jelenleg 80kg vagyok.A ch-m szeretném 250gr rizsből,100gr zabpehelyből meg még 45gr vitargot rakok a turmixomba.A fehérje fedezetem:fél kiló csirke,10 tojásfehérje,2-3 adag turmix meg 250gr szírszegény túró,emellett 40-50 gr kesudió és 1 adag Bcaa-glutamin xpress edzés közbe.Szerintetek jó így? Vagy kevés a ch? Zsírforrások:halolaj kapszula,lenmagolaj,chia mag és kókuszzsírt használok sütéskor. Egyéb ötletek,tanácsok?Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 9. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez így elég pengének tűnik, a fehérje még sok is (ha naturál vagy) de nem akarok kukacoskodni. A ch-t majd menetközben neked kell érezni, hogy jó e ennyi, vagy emelni/csökkenteni kell. Elsőre jónak tűnik minden.
2016. máj. 9. 16:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Igen,naturál vagyok,19 évesen nem is szeretnék ilyenekhez nyúlni!:) Cardiot érdemes beiktatnom? Heti 2x 30 perc? Egyébként nehezen hízó ecto testalkatom van :/
2016. máj. 9. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nehezen hízóknak is érdemes egy kis kardiót, vagy aerobot beiktatni mert muszáj a kegyegőddel, meg az állóképességeddel is törődni. Elegendő kaja mellet ez nem fog izomvesztést okozni, sőt csak jót tesz.
2016. máj. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!