Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez vajon túl kevés szénhidrát?

Ez vajon túl kevés szénhidrát?

Figyelt kérdés
Főleg szálkásítás és kevés fogyás zsírból a fő célom és kiszámoltam, hogy hozzávetőlegesen 80 gramm szénhidrátot kell ehhez elfogyasztanom egy nap folyamán (1,5 x 52 kg). Ez nem túl kevés? Mert a reggelim során kb a felét elfogyasztom ennek (zabkása fél kanál mézzel, egy fél banánnal és sovány tejjel), a nap többi részében pedig így alig fogyaszthatok már szénhidrátot és sokszor érzem magam levertnek, zavartnak. Összefüggésben lehet ez a csökkentett szénhidrátmennyiséggel? Növeljem inkább vagy hagyjam így, amíg hozzászokik a szervezetem?

2016. jún. 22. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

csak az első mondatig olvastam, mert nincs értelme

"Főleg szálkásítás és kevés fogyás zsírból " ??

ez mi, most akkor "főleg fogyni akarok, de csak kevest" ?? wat

2016. jún. 22. 21:43
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
100%

Szálkásítás= zsírból fogyás.

Amúgy meg nem hirtelen vesszük le a ch-t, hanem fokozatosan. Kezdheted magasabbról is.

2016. jún. 22. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatjuk, hogy mennyi kalóriára van szükséged s hogy mennyire bírod a nagy (heti 1 kiló fogyást hozó) deficitet. A nagyon kevés evés durva, inkább mozogj többet.

Igen, 80 gramm ch kevés. Ha szénhidrátbombákat eszel reggelire, jó, hogy rámegy a fele, csodálom, hogy nem több.

Van, aki nem működik jól kevés szénhidráttal. Én pl. igen, de nem működöm kevés kalóriával, nincs erőm, nem tudok rendesen aludni, átmegyek zombiba, nem jó. Ebben látok logikát, azt csodálom, hogy sokaknak láthatóan nincs ilyen gondjuk.

De az étrend is számít, ilyen reggeli után nagy bajban lennék (igaz, akármilyen reggeli után, szálkásításkor mindenképp. de emberfüggő, kinek mely étkezések fontosak). A szénhidrátkeret zömét inkább zöldségre fordítanám.

2016. jún. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!