Immunis vagyok a koffeinre, milyen edzése löttit vegyek?
nem szokott hozzá, mert mikor először próbáltam akkor sem hatott, és mivel nem hat, csak néha néha ittam, hogy hátha majd most, de sosem ütött.
a nitroxban is van 200 mg koffein, mellette pedig bcaa és cukor, plusz egy minimális L-arginine, szóval az is koffein alapú. olyan kéne, ami nem az.
NO fokozók: Citrullin–malát és az arginin – a bedurranásért és az izomfejlődésért
A nitrogén-oxid a véráramlás serkentésével fokozza az erezettséget és az izmok bedurranását is. A nitrogén-oxid fokozók növelik az érfal tágulatát, amely viszont nagyobb volumenű véráramlást tesznek lehetővé – javíthatva ezáltal a keringést és a szövetekhez szállított oxigén és tápanyagok mértékét. Ezáltal a kreatin és egyéb tápanyagok gyorsabban és hatékonyabban érik el a megdolgozott izmokat, ezáltal nő a teherbírás, valamint fokozható az izom regenerációja, növekedése.
Az edzőtermi berkekben az NO-fokozók a legnépszerűbb edzés előtti formulák... nem is csoda, hiszen melyik vasgyúró ne szeretné azt az érzést, amikor a vér betölti az izmokat, az ereket, szép lassan az egész testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!