Hiába iszok bármennyi kávét, energiaitalt, nem érzek semmit! Lehet, hogy immunis vagyok a koffeinre?
Figyelt kérdés
Ha megiszok napi 1,5-2 liter energiaitalt, 4-5 kávét nem ér semmit, még ha lefekvés előtt iszok meg egyet az sem...2009. aug. 11. 22:49
1/3 anonim válasza:
1,5-2l , te normális vagy? A koffein "felpörgeti" a szíved, azon kívül semmi mást nem csinál. Annyit viszont elérhetsz vele hogy függővé válj, vagy esetleg kapj egy agyvérzést.
Ez nem senzu, ettől nem leszel se erősebb, se szebb.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg hozzászokott a szervezeted a koffeinhez, túlságosan is, így ne várj olyan eredményt, hogy ha még többet iszol belőle, akkor majd ébren tart. Egy bizonyos mennyiség felett a koffein is ellentétes hatást vált ki, nem éberebb, hanem álmosabb, fáradtabb, szétszórtabb leszel. A kevesebb néha több lenne!
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, bár én nem szeretem se a kávét se az energia italt.... És soha nem iszom már.
Nekem csak a barna kóla vált be. Vagy pepsi vagy coca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!