Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Xact energia...

Mi a véleményed a Xact energiaitalról? Miért veszel és iszol energiaitalt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyat még nem ittam, de:

azért szoktam energiaitalt venni, mert néha már csak az tart "életben", azaz a vizsgaidőszakban a sok tanulást csak úgy bírom, ha valami felpörget. Persze nem csak energiaitalt iszok, hanem fekete teát, ginsenget is, de amikor az már nem elég, és még rengeteg a tanulni való, jön az energiaital. Nyáron, amikor nincs semmi ilyesmi, egy korty energiaitalt sem iszok

2011. szept. 12. 10:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, dettó.
2011. szept. 12. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ittam már, nekem bejön az íze is, és fel is pörget. Ráadásul elég olcsó:-). Akkoe szoktam energia italozni, ha nem tudom magam kialudni, de másnap teljesíteni kell.
2011. szept. 12. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Néhanapján veszek x-act-ot, akkor is csak az íze miatt. Ahhoz képest, hogy csak 100 ft, egész finom. De a hell-t jobban szereten.
2014. okt. 12. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!