Lehet valaki immunis olyan szerre, ami az edzést segíti elő?
nekem pl, ha felelőtlenül fogyasztok koffeint előfordulhat, hogy elkezd verni a szívem, eleinte csak zavar, de aztán szépen lassan elhatalmasodik az agyamon a halálfélelem, ilyenkor előjön a deperszonalizációm, ez olyan érzés, mintha a test és a tudat külön válna, és mintha külső mebfigyelőként léteznék a saját bőrömben. Mivel ez az érzés kiakaszt, ezért aztán jön a totális pánikroham, ekkor már nem egyszerűen rosszul vagyok, hanem nem vagyok ura a cselekedeteimnek. átgázolok mindenen és mindenkin egyetlen egy céllal, hogy elérjem annak az 1 embernek a közelségét, aki mellett tudom, hogy meg tudok nyugodni, asszonypajtásét...
tehát igen, van, akire nincs hatással a koffein, és van akit ki tud készíteni, főleg, ha van valamilyen mentális betegsége, még ha az esetleg csak lappang és csak annyit vesz észre a delikvens, hogy dobog a szíve, ez még a könnyebb eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!