Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet valaki immunis olyan...

Lehet valaki immunis olyan szerre, ami az edzést segíti elő?

Figyelt kérdés
Régebben megittam egy adag HotBlood-ot, üres gyomorra és fél órával az edzés előtt, ahogy leírták. Az osztálytársam mondta, hogy ő rosszul lett tőle első alkalommal. Nekem is ez volt az első alkalom, hogy ilyesmit ittam. Megittam és semmit sem éreztem. 165-170cm vagyok, pontosan nem tudom. 72-73kg.
2014. jún. 15. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
... erre nem immúnisnak kell lenni, mert normális esetben ezek a cuccok nem váltanak ki immunreakciót. Valaki nem bírja (de általában az sem azért nem, mert az immunrendszere felismeri idegen anyagként). Pl. valakinek fáj a feje a koffeintől, valakinek megy a hasa bizonyos dolgoktól. Az immunitás jelen esetünkben egy olyan kifejezés, aminek nagyon nincs köze a témához.
2014. jún. 15. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem pl, ha felelőtlenül fogyasztok koffeint előfordulhat, hogy elkezd verni a szívem, eleinte csak zavar, de aztán szépen lassan elhatalmasodik az agyamon a halálfélelem, ilyenkor előjön a deperszonalizációm, ez olyan érzés, mintha a test és a tudat külön válna, és mintha külső mebfigyelőként léteznék a saját bőrömben. Mivel ez az érzés kiakaszt, ezért aztán jön a totális pánikroham, ekkor már nem egyszerűen rosszul vagyok, hanem nem vagyok ura a cselekedeteimnek. átgázolok mindenen és mindenkin egyetlen egy céllal, hogy elérjem annak az 1 embernek a közelségét, aki mellett tudom, hogy meg tudok nyugodni, asszonypajtásét...

tehát igen, van, akire nincs hatással a koffein, és van akit ki tud készíteni, főleg, ha van valamilyen mentális betegsége, még ha az esetleg csak lappang és csak annyit vesz észre a delikvens, hogy dobog a szíve, ez még a könnyebb eset...

2014. jún. 15. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, durva dolog ez is, de ez sem immunreakció. Valakiből ezt váltja ki bizonyos hatásokon keresztül, valakiből azt, de semmi köze az immunfolyamatokhoz általában.
2014. jún. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!