Hogyan kezdjem el az edzést?
14 éves fiú vagyok. 177 cm és 79-80 kg. Most ballagok általánosból és a nyáron kicsit izmosodni szeretnék. Nem vagyok se dagadt, se vékony, és ha befeszítem természetesen kemény a karom és látszik is az izom, viszont mikor nincs befeszítve eléggé lötyög... Nem szeretnék testépítő világbajnok lenni, csak a nyár folyamán ezt a lötyögést megszüntetni. E mellet van egy kis "cicim" is, nem nagy, van olyan fiú osztálytársam akinek 3x ekkora, ezt is meg szeretném valahogy szüntetni.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan fogjak hozzá? Milyen gyakorlatokat végezzek, milyen mennyiségben itthon? Edzőterembe nem tudok eljárni, mert falun lakok, és a bebuszozás minden nap elég macerás lenne.
Ha számít valamit, akkor elmondom hogy iskolai felmérésekben most év végén felülésből 4 perc alatt 112-t csináltam megállás nélkül, fekvőből 11-t bírtam egyhuzamban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!