Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rosszul csinálnám rosszul a...

Rosszul csinálnám rosszul a Spartacus edzést, vagy mi a baj?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 5 hónapja csinálom ezt az edzéstervet, de én nagyobb eredményre számítottam. Szerintem szabályosan szoktam végezni, és általában próbálom kihozni a legtöbbet magamból. A combjaim izmosabbak lettek, meg jobb az állóképességem és hasonlók. De szerintetek ez elég, folytassam és legyek türelmesebb, mert később látszik az eredmény? Vagy hagyjam abba? Ja és az étrendem nem változtattam meg:/
2014. jún. 10. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen eredményt akarsz? Mert ez inkább állóképességi edzés, nem annyira jó izomnövelésre. Izomnöveléshez nagyobb súlyos kemény edzés kell és tömegnövelő étrend!
2014. jún. 10. 20:54
 2/6 A kérdező kommentje:
leadni a felesleget, és izmosodni:)
2014. jún. 10. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:

ja persze.:)

Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

2014. jún. 10. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor az jó, ha folytatom az edzést és keresek valami szálkásító diétát?
2014. jún. 10. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Az étrend az, aminek elsődlegesnek kell lennie. Ha az nincs rendbee téve, és mellé mozogsz, az kb. olyan mintha a nyakkendőt vennéd fel az öltöny előtt.
2014. jún. 10. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van. A célnak megfelelő étrend kell.
2014. jún. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!