Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 3x edzek, jó lenne az,...

Heti 3x edzek, jó lenne az, ha a lábat otthon csinálnám, és többet foglalkoznék más izmokkal a teremben?

Figyelt kérdés
Csak 3x tudok menni hetente a terembe, és kevésnek érzem. Kedd,szerda,péntek, ezek a súlyzós edzés napok, csütörtökön egy intenzív foci edzésem van, vasárnaponként pedig meccsem, nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, mikor lenne a legideálisabb lábazni, mert szombaton meccs előtt nem éppen megfelelő, csütörtökön edzés van, de nem tudom, lehet, hogy edzés után otthon csinálhatnék gyakorlatokat, mivel kertes házban élek, ezért vannak itthon farönkök, autógumik stb, amikkel meg tudom oldani. Nem ellógni akarom, szeretek lábra edzeni, azért is kérdem, mert, hogy ti hogy osztanátok be akkor ezeket a dolgokat tudva, hogy edzés, meg meccs is van, és csak heti 3 súlyzósat tudok csinálni. Tehát? Különösen örülnék, ha úgy írná le valaki, hogy testrészeket is odaírná a napok mellé, hogy mit mikor. Előre is köszönöm.
2014. ápr. 18. 21:03
 1/6 tkodit ***** válasza:
A lábat a legnehezebb megedzeni eszközök nélkül... Kart edzeni pl. ezerszer egyszerűbb.
2014. ápr. 18. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:

szóval sumákolni akarsz?

fekete laci is megmondta, hogy aki sumákol, nem ér el eredményt!

szóval csak keményen, guggolni és lábtolást csinálni, hadd nőjjön a combizom is.

2014. ápr. 18. 21:11
 3/6 Osynho ***** válasza:
Futó edzés után már ne állj neki lábat edzeni. Sűrítsd bele a 3 napba a lábat is, otthon csak bohóckodni lehet, nem fog elég terhelést kapni. Én is így csinálom, mellette 2 foci edzés, hétvégén meccs.
2014. ápr. 18. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
2. : Mondom szeretek lábat edzeni, de akkor jó, belesűrítem valahogy.. :/
2014. ápr. 18. 21:26
 5/6 Galaxis. ***** válasza:

3 napos edzésterv!

1 nap.

Mell-Kar

2.nap

Láb-Váll

3.nap

Hát-Has

2014. ápr. 18. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:

1. nap : hát , váll

3. nap : láb

5. nap : mell, kar

hasazni meg , válassz, amikor van kedved :D én utálok hasazni, ezért mindig edzés elején szoktam .

2014. ápr. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!