Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes otthon edzőtermet...

Érdemes otthon edzőtermet csinálni?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerülne használtan venni gépeket stb, ha otthonra szeretnék csinálni egy termet magamnak? Vagy jobban járnék ha inkább eljárnak haverhoz vagy terembe?
2014. ápr. 4. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Drága dolog ez. Hacsak súlyokat szerzel, padot, rudat, húzódzkodót, tolódzkodót már ez sem olcsó, már ez is évek alatt térül meg a teremmel szemben. Szal csak akkor van értelme ha hosszú távon gondolkodsz
2014. ápr. 4. 22:41
 2/8 A kérdező kommentje:
csak magamat szeretném kigyúrni, nem akarok nyitni. kb mennyibe fájna ha vennék padot, és funkciós gépet?
2014. ápr. 4. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nézz utána, senkinek nincs a fejében a teljes árlista. Manapság ki se kell szállnod a székből, van egy Internet nevű csodás találmány, régen minden szarért el kellett ballagni az illetékes helyre.
2014. ápr. 4. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem van egy saját edzőtermem.igaz itt nem csak én edzek mások is járnak edzeni.

a 2000es években millió körüli összegben volt benne csak az alapfelszerelés, persze olcsóbban is kilehet hozni.de a mai árak mellett min 500 ezer, hogy minden alap dolog meglegyen, de ez a legalja, és csak saját részre.

2014. ápr. 4. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Elmondjam mi kell neked kezdetben?

Egy erőkeret, egy olimpiai rúd, 160 kg súly. Kész ez bőven elég egy kezdőnek.

2014. ápr. 4. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Kell még egy egyszerű pad is. +olyan ov amire sulyt tudsz rakni
2014. ápr. 4. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
én találtam neten olcsón padot, sulyzokat, egy haverom is segitett olcson cuccokat beszerezni.alapfelszereles ami kell az megvan es nem fájt sokba,nekem így megérte:)
2014. ápr. 4. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Linkelni nem szabad... de van a neten talán apród-on vagy vatera-n egy srác, aki gyakorlatilag a súlytárcsáktól kezdve, a padon át, az állványokig mindent legyárt és olcsón, amikor néztem vagy 1-2 éve 100 kg súlytárcsa valami 25 ezer volt. Pad 15 ezer és állítható . Nézz utána, lehet még hirdetgeti magát.
2014. ápr. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!