100% Whey Pro és dextróz adagolás?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy 30g fehérje és 50g dextróz jó arány és hányszor kéne egy héten szednem?
Dél előtt 11 fele szoktam menni kondiba. Előtte van értelme reggelinél innom ha pár óra múlva edzés után megint iszok?
19é F 175cm 70kg
2016. júl. 6. 15:05
11/14 Cortez70 válasza:
Nincs értelme a cukornak, mert be tudod vinni összetett szénhidrátból is a tápanyagot.
12/14 anonim válasza:
Valaki szerint jó a cukor valaki szerint rossz, részemről 50g fehérje por mellé dobok 30-40gr szőlőcukrot, rá 30-40 percre ugyis szilárd kaja jön, addigra meg felszívódik, ott meg lesz lassú fehérje és ch is, nem heti 10 deka edzés utáni cukorba pusztulok meg. Átlag ember ennyi répacukrot visz be naponta müzlivel,üdítővel,péksütikkel stb. Reggelire mehet zabpehellyel.
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem érted mit mondok. Minek veszel meg valamit, vagy minek akarod megvenni, ha semmit nem tudsz róla? És én mindennek utánaolvasok magam, nem itt szerencsétlenkedek, tudod, google
14/14 A kérdező kommentje:
Igen ertem mit mondasz, de tudomasom szerint a gyakorikerdesek oldalon vagyunk. Ha annyira ertelmetlennek tartod a kerdest akkor ne valaszolj. De megfogadok a tanacsod azert jobban utanaolvasok a dolgoknak. A segitseget meg koszonok mindekinek!
2016. júl. 6. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!