100% Whey Pro és dextróz adagolás?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy 30g fehérje és 50g dextróz jó arány és hányszor kéne egy héten szednem?
Dél előtt 11 fele szoktam menni kondiba. Előtte van értelme reggelinél innom ha pár óra múlva edzés után megint iszok?
19é F 175cm 70kg
2016. júl. 6. 15:05
1/14 anonim válasza:
Amig ennyire nem értesz a táplálkozáshoz minek veszel tápkieget?
2/14 Cortez70 válasza:
Cukor eleve sosem kellene, de ha már így akarod, akkor idd edzés után.
3/14 A kérdező kommentje:
Azért, mert te sem úgy születtél, hogy tudsz mindent kedves első válaszoló. Nem hinném, hogy ha feltesz valaki egy olyan kérdést amiről nincs meggyőződve nagy baj.
Értem akkor edzés után. Én azt olvastam, hogy tömegnöveléshez jó ha teszek hozzá dextrózt.
2016. júl. 6. 16:09
4/14 likebike válasza:
Dextróz helyett tehetsz zablisztet is,nem kell cukor.De ha akarod,maradhat a szőlőcukor.
5/14 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat! Akkor csak edzés után szedjem reggel zabpehely mellé nem kell?
2016. júl. 6. 16:15
6/14 Cortez70 válasza:
Reggel zabpehely + protein. Van aki tesz hozzá kis gyümölcsöt.
7/14 A kérdező kommentje:
Es akkor az nem baj ha megint ugy 3 orara iszok edzes utan? Del elott tudok csak menni sajnos.
2016. júl. 6. 16:24
8/14 anonim válasza:
Nem baj ha iszol edéz után is proteint, de napi 2x ilyen mennyiségű cukrot semmiképp sem furítanék le.
10/14 A kérdező kommentje:
Es ha ugy iszom, hogy reggel sima feherje es edzes utan pedig dextrozzal? De akkor nincs is ertelme a dextroznak?
2016. júl. 6. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!