Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1x testtömeg kg ch val lehet...

1x testtömeg kg ch val lehet bírni szerintetek?

Figyelt kérdés
3,5 el tömegeltem és jött is, most 2 vel próbálok szalkasitani de nem megy. Szerintetek 1-el menne le? És lehetne bírni? Mert most ha leszálkásítok azt szeretném tartani egy jó ideig

2016. júl. 5. 18:21
 1/5 likebike ***** válasza:
Még ne vidd le teljesen 1-re.Kísérletezz,mint a tömegelésnél,ott 3,5 jött be,lehet szálkásításnál 1,5-nél fog lemenni.
2016. júl. 5. 18:25
 2/5 Klanwarrior ***** válasza:

Ingáztasd a ch-t.

3 napig legyen 2g/tskg, 2 napig vidd le 1,5g/tskg-ra.

Persze az arányokat saját belátásod szerint lődd be. :D

Sok embernél jobban működik ez, mint az állandó xg/tskg ch:)

Igazából akaraterődtől függ, hogy menne-e az 1g/tskg, mindenképpen próbáld ki azt is ;)

2016. júl. 5. 18:26
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem is ch hintáztatás legyen.
2016. júl. 5. 18:34
 4/5 Klanwarrior ***** válasza:

Köszi, Cortez :P

Ma mennyi súlyt mozgattál meg? ;)

2016. júl. 5. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, te mit bírsz, mennyi a testtömeged, kalóriaigényed, de elég durván hangzik. Szerintem se menj le 2-ről 1-re, az azért erős. Nekem már a 2 is koplalás szint, de neked, úgy látszik, nem. Személy szerint én egy bizonyos, nem túl alacsony szintnél nem tudom lejjebb vinni a kalóriát, míg a plusz mozgás nem tesz éhesebbé, így nekem ez a jó irány. De sokfélék vagyunk.
2016. júl. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!