Tömegnövelés+aerob?
Figyelt kérdés
Üdv.Elkezdtem tömegnövelni,és nem szeretnék közben nagyon zsírosodni,ezért arra gondoltam heti 3-4 szer reggel éhgyomorra szobabicikliznék 45 percet.3kor kelek reggel,iszok egy fehérje,kreatin,bcaa turmixot,és mennék tekerni.az első ch-s étkezés olyan 5:30kor volna.Jó lenne ez így?2016. júl. 3. 15:50
1/16 anonim válasza:
tisztába vagy a tömegnövelés fogalmával?
2/16 A kérdező kommentje:
miért ne lennék?tömeget lehet minimális zsírral is növelni,nem csak disznó üzemmódban
2016. júl. 3. 15:51
3/16 anonim válasza:
- akkor minek az éhgyomros futkozás? ne egyél annyit, és kész. meg tömegelés alatt minek bcaa?
4/16 A kérdező kommentje:
pont a reggeli éhgyomros tekerés miatt,nem?
2016. júl. 3. 16:14
5/16 anonim válasza:
szerinted hol éhgyomros, ha előtte iszol fehérjét, kreatint és bcaa-t?
6/16 A kérdező kommentje:
fú te szerencsétlen gyökér,aerobnál nyugodtan mehetnek ezek,ch meg zsír nem kell,te inkább ne is írj,főleg ne hülyeségeket
2016. júl. 3. 16:31
7/16 anonim válasza:
anyukáddal személyeskedj :))
az éhgyomros azt jelenti, hogy éhgyomros.
8/16 anonim válasza:
én vagyok a hülye, mert te itt vergődsz, hogy nem akarsz dagadt lenni, jövök a megoldással: ne egyél annyit, kész, de neked nem elég, b**ziskodsz tovább. bonyolitsad csak túl nyugodtan, csak nincs értelme. nekem mindegy, te bajod.
9/16 anonim válasza:
Amit lefutnal amnyival egyel kevesebbet es a bcaa se kell megmarad a penzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!