Tömegnövelés és testzsírszázalék csökkentés egyszerre, működhet?
Reggeli aerob edzés éhgyomorra, vagyis zsírégetés, utána pedig rendesen tömegelek :) 50 perc aerob a reggeli zsírégetésért, szóval ami feljönne tömegelés alatt, az le is megy reggelente nemigaz? Vagyis zsírfelszedés, sőt lehet még zsírcsökkentős tömegelő módszer
Lehetséges?
Úgy gondoltam minimálisat tudok fogyni a reggeli aerob edzéssel, mivel ÉHGYOMORRA, tehát üres a szervezetem, és aerob edzésnél, főleg reggel azt olvastam hajlamos a testünk a zsírhoz nyúlni, hogy fedezze a mozgáshoz szükséges energiát...
Tehát a reggeli aerob lenne a titka hogy ha lassan is de lehessen tömegelés alatt is zsírt csökkenteni :)
Természetesen kiszámolt kaja mellett
Vélemény?
Nem sajnos. A tömegeléshez plusszos, a fogyáshoz mínuszos étrend kell
Az egész napi bevitel számít.
" mivel ÉHGYOMORRA, tehát üres a szervezetem"
a gyomrod csak előkészíti a kaját az emésztésre, attól, hogy a gyomrod esetlegesen üres, a beled tele van emésztendő kajával...
Ha A célod az hogy a súlyodnál maradj de növeld az izomtömeged és csökkentsd a testzsírod.
Ha még viszonylag kezdő vagy (gondolom igen) nem valami nagy az erőszinted akkor csak egyél annyit amennyivel nem nő de nem is csökken a testsúlyod. És az edzésen meg csinálj valami ilyesmit.
Ha túl gyors benne a progresszió vedd visszább.
Kardio edzésnek mehet aerob de igazából mindegy hogy éhgyomorra megy e vagy nem. Azert érdemes mert így több szénhidrátot ehetsz úgy hogy közben nem nő a tömeged amivel viszont telitettebbek lesznek a glikogénraktárak. Ne hiit menjen mert ilyenkor nehezebb regenerálódni.
Az étrended nagyrészt egészséges ételekből álljon sok zöldség es gyümölcs menjen valamint teljes kiőrlésű gabona és sovány húsok kevéske jó zsír. És ha megkivansz valamit akkor edd meg de korlátozott mennyiségben és számold bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!