Tömegnöveléskor is kell aerob mozgást végezni?
Figyelt kérdés
Tömegnövelést kezdem, kaja rendben van, heti 3 súlyzós edzés megvan.
Végezzek aerob mozgást is, és ha igen akkor mikor?
2014. aug. 12. 18:37
1/13 anonim válasza:
Tömegelés alatt én inkább kardiozok. Heti 2x nem edzésnapokon.
2/13 anonim válasza:
Kardio legyen (20-30 p), ami magasabb pulzusú edzés. És nem kell heti 3, de ez egyéni döntés kérdése.
3/13 A kérdező kommentje:
Kardio-nak mit javasoltok?
2014. aug. 12. 18:54
4/13 anonim válasza:
A kardio is ugyanaz a mozgás, pl futás, bicajozás, lépcsőzés, ellipszis trénerezés, stb. Csak magasabb intenzitással végzed. Aerobnál ugye 120-130-as a pulzus ami közepes terhelés, kardionál meg magas az intenzitás. Aerobnál kell a 40-60 perc, kardionál elég 20-30 perc. Ennyi a különbség, a mozgásformák ugyanazok és bármelyik megteszi.
5/13 A kérdező kommentje:
Az világos, de azon belül melyiket ajánlod?
2014. aug. 12. 19:06
6/13 anonim válasza:
Mindegy. Én pl szeretem a lépcsőzést, más meg kocogni szeret, a harmadik ember pedig ellipszisezni. Ami neked bejön azt csináld.
7/13 A kérdező kommentje:
Szobakerékpár is jó, ha nagyobb intenzitással tekerem?
2014. aug. 12. 19:14
8/13 anonim válasza:
Ja persze, azt tényleg kihagytam, de az is jó.
9/13 anonim válasza:
De kedves kérdező! Milyen testalkatú vagy? Ha nagyon vékony vagy, akkor fenn áll a lehetősége, hogy a kardió edzés pont, hogy gátat fog szabni a tömegnövelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!