Tömegnöveléskor melyik a legjobb tömegnövelő és melyik a legjobb fehérje?
Hogy érted a legjobbat? Fehérjénél a minél "tisztább" fehérje jobb , tehát hidrolizátum fehérjék jobbak, tömegnövelőnél meg amelyiknek több mint 40% fehérje, jónak számít. Illetve a tejsavó fehérjék alapanyagszempontjából jobbak, mint a szója/és egyébb növény ill. mint a marha fehérjék.
Persze vitába lehet itt is keveredni, de a jót idézőjelesen kell érteni, mert versenyszinten kívűl szerintem nemigazán számít, bár lehet ott se annyira, de abba én már nem látok bele.
Éppen ezért érdemes az árral súlyozni :D
Ahhoz, hogy mi a legjobb, az igényt kell felmérni. Oké, jó a magas fehérjetartalom, de fontos az ár is, mert átlagemberről van szó. A kettőt össze kell optimalizálni. Avagy a varázsszó: ár/érték arány. Oké, hogy jó egy 95%-os hidrolizátum, de van vajon értéke is az átlagember számára? Alig-alig több, mintha venne egy 70-80%-os koncentrátumot, amiért viszont jóval kevesebbet fizet. Ergo a számára legjobb valahol ebben a kategóriában keresendő.
A számolásról írtam itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!