Jó fehérje lenne?
Erre gondoltam: [link]
MARHA OLCSÓ és tejsavó.
ezen kivül ezek is érdekelnének
Szója: [link]
eZ OLYAN OLCSÓ MINT MÁSHOL 1KG SZÓJA
Tojás (zsiros): [link]
ebbe sok zsir van, nem tudom jó-e
Nem értem ezt a shop.builderes linket minek tette be valaki, mert a Stillmass esetében semmi hamisítványról nincs szó!
Kezdjük hátulról:
A tojásfehérje koncentrátumnál pont az a lényeg, hogy igen magas fehérje tartalom kb. 80% és igen alacsony a zsírtartalom maradjon, ÚGY hogy a tojás sárgájából is kinyerhető legyen a fehérje.
Ebben az általad belinkelt tojásfehérjében, pont az elenkezőjét kapod igen alacsony fehére mennyiséget kb. 45% és igen magas zsírtartalmat kb.40%. Nem "Hüly-ségből" kerül dupla árba a minőségi tojás.
Whey protein koncentrátum esetén jó lenne, ha észrevennék, hogy létezik a sima WPC80, és az instant WPC80. Ez a cég is forgalmazza mind a kettő. Az utóbbi szintén jóval drágább. És akkor még nem mentünk bele mélyebben a dolgokba (édessavó, savanyú savó)...... stb. stb.
Én is észrevettem azokat amiket mondtál de akkor is olcsó.
Mivel ízesitsem? Kakakó po jó lesz?
Hát persze, hogy olcsó, miért drága legyen?
Nem értem az észrevételed?!
A szója véleményem szerint ekkora mennyiségben, mint amekkorában sportszempontból isszák, nem jó megoldás.
Bocsi azt hittem,hogy hamis az oldal.
Gondoltam,hogy ilyen olcsón nem lehet kapni.
Bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!