Milyen (nem is tudom hogy nevezzem, nem értek hozzá) proteineket vagy fehérje pótló cuccokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ne kezdjetek el szidni.... kössz
edzek keményen de ez a fehérjék nélkül semmit sem ér és nem vagyok az a tojászabáló fajta ezért lenne szükségem valami ilyenre.Ebben kérek segítséget edzés előtti,utáni vagy ami jó,és árban se legyen azért nagyon drága.
2014. jún. 11. 15:36
1/4 anonim válasza:
Fehérje pótló cuccok nincsenek. Ezek is fehérjék. Általában véve a tejsavofeherje a legjobb. (én egy időben kizarolag ezzel oldottam meg a feherjebevitelem, az volt a "fenykorom"). Edzés utánra pedig tömegnövelő. De pl. a hússal nem tudom mi a baj, én egyszerre meg tudnek enni 1 kg-ot, nemhogy egész nap.
2/4 A kérdező kommentje:
nincs nagy étvágyam egy evésre nem menne le 1 kiló husi.. :D
2014. jún. 11. 16:40
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2014. jún. 11. 16:40
4/4 anonim válasza:
Ha nincs meg szilárd kajából a fehérjebeviteled, akkor érdemes kiegészíteni protein porral. Árban és minőségben én az mhn wheyt és a myprotein impact-et ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!