Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömeget növeljek vagy szálkásí...

STiCKER kérdése:

Tömeget növeljek vagy szálkásítsak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Üdv. A Kérdés adott. 15 Éves vagyok 184 Centi és Kb. 74 Kiló. Nyár Vége felé el szeretnék kezdeni edző terembe járni (Eddig kézi labdáztam) és izmosodni. Csak nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam ezekkel a "perifériáimmal" Nem szeretnék nagyon megvastagodni és nagyon felfújtnak tűnni, inkább csak egy erős izomzatot építeni magamra. Sok helyen olvastam hogy egy ideig jó tömegelni utána diétázni stb... Mind a 2höz megvan az anyagi háttér és a megfelelő akarat is. Tippeket is nagyon szívesen fogadok. Szerintetek melyik edzés lenne jobb nekem? Válaszokat előre is köszönöm!

2016. júl. 2. 01:06
 1/4 anonim ***** válasza:

lean bulking.

amúgy nyugi, szteroid nélkül nem leszel se túl izmos, se túl vastag... :DD

2016. júl. 2. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyár végén tömegelj, ha mindenre odafigyelsz augusztus- május az 10 hónap, ennyi idő alatt feljön kb 7-8 kiló izom, meg mondjuk 5 kiló zsír, elkezdessz diétázni május közepe fele, juni végére le is adtad a zsírt.
2016. júl. 2. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne évszak függő egy étrend ?
2016. júl. 2. 11:32
 4/4 anonim válasza:
Gondolom azért, mert sok lány nyárra "szép" akar lenni.
2016. júl. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!