Szálkásítsak vagy tömeget növeljek?
Figyelt kérdés
23 Fiú vagyok, több éve végzek súlyzós edzéseket, pár éve nagyon elhíztam, aztán észnélkül leszálkásítottam és alig maradt meg belőle valami erő. sikerült 9% körülre levinni a zsíromat endomorf alkattal természetesen naturál vagyok. 5 hónapja tömegelek ezalatt 12 kg jött fel, 171 cm vagyok 17% testzsír körül, most 82kg vagyok de egyelőre nemtudom eldönteni hogy később kezdjek el szálkásítani(márc-júl) és akkor nyárra lepucolom magam és pár hétig extrém száraz leszek, avagy már most elkezdek szálkásítani tavaszra nagyjából rendben leszek és tartom a szálkás testet. Napi 250g ch-t eszek 140g állati eredetű fehérjét további 60g növényi eredetűt, omega 3-6 40g körül. Ha elkezdek most szálkásítani hogyan kell megtartani a szálkás testet izomzatot ? Vagy ha később kezdek el és még tömegelek mennyire vigyem le a ch-t ? milyen gyorsan ? Köszönöm a válaszokat2015. jan. 11. 14:28
1/1 anonim válasza:
Én 20% testzsir alatt nem szálkásítanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!