Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítsak vagy tömeget...

Szálkásítsak vagy tömeget növeljek?

Figyelt kérdés
23 Fiú vagyok, több éve végzek súlyzós edzéseket, pár éve nagyon elhíztam, aztán észnélkül leszálkásítottam és alig maradt meg belőle valami erő. sikerült 9% körülre levinni a zsíromat endomorf alkattal természetesen naturál vagyok. 5 hónapja tömegelek ezalatt 12 kg jött fel, 171 cm vagyok 17% testzsír körül, most 82kg vagyok de egyelőre nemtudom eldönteni hogy később kezdjek el szálkásítani(márc-júl) és akkor nyárra lepucolom magam és pár hétig extrém száraz leszek, avagy már most elkezdek szálkásítani tavaszra nagyjából rendben leszek és tartom a szálkás testet. Napi 250g ch-t eszek 140g állati eredetű fehérjét további 60g növényi eredetűt, omega 3-6 40g körül. Ha elkezdek most szálkásítani hogyan kell megtartani a szálkás testet izomzatot ? Vagy ha később kezdek el és még tömegelek mennyire vigyem le a ch-t ? milyen gyorsan ? Köszönöm a válaszokat

2015. jan. 11. 14:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Én 20% testzsir alatt nem szálkásítanék
2015. jan. 11. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!