195cm és 86kg vagyok. Ez mind izom rajtam ami van csak nem tudom eldönteni hogy tömeget növeljek vagy szálkásitsak. Célom olyan test mint Lazar Angelovnak. Tudom hogy ő szteroidozik de én nem akarok szedni semmit?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 20:58
1/8 anonim válasza:
Ha ilyen adatokkal kevés a testzsírod, akkor semmi értelme szálkásítani. Majd 95-100 kilósan esetleg elkezdhetsz rajta gondolkodni.
2/8 anonim válasza:
Tessék itt az edzésterve ha olyan testet szeretnél mint ő.
(egy minimális angoltudás kell)
4/8 anonim válasza:
Ez csak egy edzésterv, de nem léteznek szuperhatásos sztáredzéstervek. Nem sokban különbözik ez sem a többitől. Egy kinézet főleg azon múlik még, hogy hogyan étkezik az illető, milyenek az adottságai, és igen, ne felejtsük el, hogy ő még cuccol is.
5/8 anonim válasza:
Hát, ha ami rajtad van az mind izom, akkor hova szálkásítanál?
Szerintem kezdj tömegelni, de ha nyáron is nagyjából szálkás akarsz maradni, akkor csak lightosan csináld:)
6/8 Frontosa válasza:
Tömegelés, egyértelműen.
Olyan soha nem leszel mint Angelov, még valószínűleg akkor sem ha cuccolnál.
Ne ez legyen a cél, inkább magadhoz hasonlítsd magad.
Üdv,
7/8 A kérdező kommentje:
olyan megoldást keresek hogy kicsit nagyobb darab legyek...főleg a kockák..mit kéne szednem vagy csinálnom hogy nagyobb legyek de szálkás?
2014. márc. 22. 20:35
8/8 anonim válasza:
Tömegnövelő étrendet kéne szedned....
De amúgy olvasd el a Sárga Kapszulát, utána kérdezz csak, mert így nincs meg a közös hullámhossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!