Ez jó edzés terv kis izom tömeg növelésre (de szálkásításra is [mert nagyon szálkás vagyok, ezért egy kis izom tömeg is jól jönne]de azért meg akarok maradni szálkásnak xD) állóképesség-, ütés gyorsaság fejlesztésére?
Hétfő: Hát, bicepsz, alkar, súllyal árnyékolás, nunchakuzás (egy idő után eléggé kifárasztja a vállat és a bicepszet)
Kedd: (Pihenő nap) nyújtás, egyensúly fejlesztés
Szerda: Láb, has, négyütemű
Csütörtök: (Pihenőnap) nyújtás, egyensúly fejlesztés
Péntek: Mell, váll, tricepsz, futás, nunchaku
Szombat: break tánc órám van xd (az egy kicsi mindenből) nyújtás
Vasárnap: Pihenőnap
1-es válaszoló mondja jól. az izmaid akkor fognak nőni, ha:
- Megkapják a megfelelő terhelést
- Elegendő regenerálódási ideje van az adott izomcsoportodnak.
- !Megfelelően táplálkozol!
- Elegendő vizet fogyasztasz.
A másik, meg hogy te egy multifunkcionális emberke akarsz lenni, ami nem egyszerű, állóképesség fejlesztésére az ismétlésszámok kitolása, ütés gyorsaságra meg dinamikus gyakorlatok, pl tapsolós fekvő. Az, hogy az izom tömeged alacsony testzsírral növeld, állóképességed és dinamikád is fejleszd egyszerre, az lassú folyamat :P. Ehhez a legjobb egy funkcionális edzésforma, mint a crossfit.
Én pl maximális erőm fejlesztem, kevesebb sorozat, kevesebb ismétlés szám, nagyobb terhelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!