Szerintetek ha egy héten két napot állóképességre edzek és két napot a gyorsaságra az úgy jó?
Szeretném a maximumot kihozni magamból és ezért állóképességre és gyorsaságra kell edzenem mert nekem ezekben elég gyengék a mutatóim.. Két évem van rá hogy kihozzam magamból a maximumot mert katonai iskolába szeretnék jelentkezni.. Ezért kérdezném meg tőletek hogy ez az edzés így jó vagy hogyan csináljam.. edzésterv is nagyon jól jönne..
Előre Köszönöm a normális érthető válaszokat..!!
Üdv.: Martin
16/F
Én úgy tudom, lehet ezt egyszerre is. Volt tesitanárom ajánlotta a módszert:
lassú futás
séta
gyors futás
séta
Aztán innentől kezdődik elölről. A szakaszok ne legyenek hosszúak, az a lényeg, hogy legalább fél órát tartson, ha elkezded. Mondjuk az elején lehetnek egy perces felosztásban, aztán ha jobban bírod, lehet növelni a szakaszok hosszát, meg a fél órát is.
A legalább fél óra folyamatos mozgás segít az állóképességben, a váltakozó intenzitás pedig erősíti a tüdőt, a szívet, és az egész keringési rendszert.
De persze ha neked a kérdésben leírt verzió jobban bejön, szerintem azzal sincs gond. Csináld, aztán úgyis észreveszed mad magadon, hogy hogy fejlődsz :)
Figyelj oda az evésre is!!!
A szervezeted el kell látnod megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjével, szénhidráttal, zsírral. A vitaminok is legyenek biztosítva.
A pihenésed legyen elegendő és jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!