Endomorph testalkattal először szálkásitsak vagy tömeget növeljek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 14:46
1/8 Musclemore válasza:
Attól függ mennyi izom és zsír van rajtad, nem a testalkatodtól...
2/8 A kérdező kommentje:
több zsir van rajtam mint izom kb 15-20kg felesleg tuti van rajtam
2014. dec. 16. 15:24
4/8 anonim válasza:
Ezt csak te láthatod, ill. Te ítélheted meg, mi fér bele. Te mit tartasz már malac-jelmez formának. Tükör elé állj be, és nézd meg, mit szeretnél elérni.
5/8 anonim válasza:
Érdemes inkább a kettő kombinációját csinálni, kb. 3g/tskg jó minőségű (!) szénhidráttal, sok zöldséggel, sok aerob edzéssel, persze a félrekajálást meg mellőzni. Én a helyedben ezt csinálnám, aztán mondjuk egy év múlva látnám úgyis, hogy merre érdemes továbbmenni. Igazából ha nincs rajtad izom, sokkal nehezebb a zsírégetés is.
6/8 anonim válasza:
#5 Kár, hogy az egyikhez kalóriaplusz, a másikhoz mínusz kell.
7/8 anonim válasza:
A 3g ch az gyakorlatilag tömegelésnek számít, nyílván, annak akin van felesleg nem túl szerencsés ennél többet enni.
8/8 anonim válasza:
Mindenképpen szálkásítás, ha most betömegelsz még durvábban fogsz kinézni csak, hiába szedsz fel izmot is mellé, sokkal több zsírt kéne majd leadni utána, így lemenne az izom nagy része is, amit felszednél. Sok értelme így szerintem nincs, bár neked kell tudni, hogy szeretnél kinézni. A tömegelést pedig majd fokozatosan kezd el, minél kevesebb ch-ról indulva, mellette mehet ugyan úgy az aerob edzés is. A lényeg, hogy ne akarj gyorsan semmit, csak szép lassan, különben nagyon bezsírosodsz megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!