Ez most akkor jó vagy nem?
Lassan fél éve edzek, és azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek ez így jó e ?
Mindenki azt írja hogy ch ból a tskg/5-6 x át kell bevinni na szóval annyit kell tudni rólam hogy 60 kg al kezdtem most vagyok 66 körül.
Ch - t csak rizsből viszem be 300 g ból ugye az 225 g ch , de én valamilyen oknál fogva ettől is zsírosodok , ez a ch nem roha*t kevés ? Ha kiszámolom nekem kb. 5x66 = 300 g - ot kéne kb. megennem.Most ez baj , ha ennyitől bezsírosodom , így is elég sok lerakódott a hasamra meg a mellemre.. az utóbbi 1-2 hónapba.. most elkezdtem többet kardiozni futni , biciklizni . A cukros ételeket csokit stb. üditőket hanyagolom , kenyeret ( azt tudom hogy nem jó ch ) 1 hónapba 1 max 2 x ha eszem. Fejérjéből napi 0,5 kg csirke 100 g trappista.
Sok zöldség. A zsír nem mindig van meg majd most veszek valami lenmagolajat vagy valami zsírban gazdag kaját.
ui. persze van hogy félreeszem , de az ritka.
Még valami az edzéstervemet illetően . Már kb. 3 hónapja nem változtattam rajta, és amúgy kezdem is érezni hogy belassultam.
Hétfő Mell-Tricepsz
Mell :
Fekvenyomás 4x10-12
Tárogatás 35 fok 4x10-12
Tricepsz
Lehúzás kötéllel 4x12
Lehúzás rúddal 4x12
Homlokra engedés 4x10
Szerda Hát bicepsz
Hát
Döntöttörzsű evezés 4x10
Húzódzkodás 4x10-12
Lehúzás 4x10-12
Bicepsz
Beforgatás 4x12
Bicepsz francia rúddal 4x12
Péntek
Láb váll
Láb :
Combhajlító 4x10
Kinyomás 4x10
Vádli gépen 4x15
Váll
Oldalemelés 4x12
Mellről nyomás 4x12
Hátsóváll gépen 4x12
Nagyjából ennyi remélem érthető .
Üdv! Pont a ch az,amit egyénileg kell kitapasztalni,azt nem lehet sablon alapján megállapítani. Ha te ennyitől zsirosodsz,akkor csökkentsd,mert valszeg elég kevesebb is. Ttappistában viszonylag sok a zsír,lehet az is közre játszik. Egyél inkább sovány túrót,tojást helyette. Ami az edzést illeti,ha osztottban nyomod,én mellre csinálnék 3 gyakorlatot,trinyora elég 2,ha mellel együtt edzed. Hátra kéne felhúzás is, legalább heti 1x. Combra guggolás alapgyakotlat,+ merevlábas felhúzás,szerintem ne hagyd ki
Nagyjából Ennyi...
Tömegelésnél mindenképpen fel fog jönni zsír,rajtad múlik,hogy mennyi.
Amúgy hova akarsz szálkásítani 66 kg-mal?Csökkents a ch-t,tapasztald ki,mi neked a jó,a szénhidrátra nincs egy alap szorzó,emberfüggő,kinek mennyi kell.
Jaj,mostmár kezdesz fárasztó lenni-_-
Örülj neki,hogy 225g-nál is kevesebbet kell egyél,másnak 500g is kevés.De ha ennyire szeretnéd költeni a pénzed tésztára meg bulgurra,akkor csak tessék.Más az utolsó kajáját már hányja ki,mert nem bírja,te meg itt siránkozol meg érthetetlen módon rinyálsz,hogy miért zsírosodsz ennyitől.A ch-nál nincs pontos szorzó,ki kell tapasztalni.De ha akarod,egyél nyugodtan meg 600g ch-t,2 nap múlva inkább visszaállsz a régire,úgy bezsírosodsz és hálát adsz,hogy neked ennyi is elég a tömegnöveléshez.
Akkor én ilyen alkat vagyok aki ennyitől is nő ezek szerint?
Nekem nem probléma , csak furcsáltam hogy másnak rengeteget kell enni még is alig hízik.
Na jó köszi a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!