Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez most akkor jó vagy nem?

Ez most akkor jó vagy nem?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve edzek, és azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek ez így jó e ?

Mindenki azt írja hogy ch ból a tskg/5-6 x át kell bevinni na szóval annyit kell tudni rólam hogy 60 kg al kezdtem most vagyok 66 körül.

Ch - t csak rizsből viszem be 300 g ból ugye az 225 g ch , de én valamilyen oknál fogva ettől is zsírosodok , ez a ch nem roha*t kevés ? Ha kiszámolom nekem kb. 5x66 = 300 g - ot kéne kb. megennem.Most ez baj , ha ennyitől bezsírosodom , így is elég sok lerakódott a hasamra meg a mellemre.. az utóbbi 1-2 hónapba.. most elkezdtem többet kardiozni futni , biciklizni . A cukros ételeket csokit stb. üditőket hanyagolom , kenyeret ( azt tudom hogy nem jó ch ) 1 hónapba 1 max 2 x ha eszem. Fejérjéből napi 0,5 kg csirke 100 g trappista.

Sok zöldség. A zsír nem mindig van meg majd most veszek valami lenmagolajat vagy valami zsírban gazdag kaját.

ui. persze van hogy félreeszem , de az ritka.

Még valami az edzéstervemet illetően . Már kb. 3 hónapja nem változtattam rajta, és amúgy kezdem is érezni hogy belassultam.

Hétfő Mell-Tricepsz

Mell :

Fekvenyomás 4x10-12

Tárogatás 35 fok 4x10-12

Tricepsz

Lehúzás kötéllel 4x12

Lehúzás rúddal 4x12

Homlokra engedés 4x10

Szerda Hát bicepsz

Hát

Döntöttörzsű evezés 4x10

Húzódzkodás 4x10-12

Lehúzás 4x10-12

Bicepsz

Beforgatás 4x12

Bicepsz francia rúddal 4x12

Péntek

Láb váll

Láb :

Combhajlító 4x10

Kinyomás 4x10

Vádli gépen 4x15

Váll

Oldalemelés 4x12

Mellről nyomás 4x12

Hátsóváll gépen 4x12

Nagyjából ennyi remélem érthető .

2016. jún. 28. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Üdv! Pont a ch az,amit egyénileg kell kitapasztalni,azt nem lehet sablon alapján megállapítani. Ha te ennyitől zsirosodsz,akkor csökkentsd,mert valszeg elég kevesebb is. Ttappistában viszonylag sok a zsír,lehet az is közre játszik. Egyél inkább sovány túrót,tojást helyette. Ami az edzést illeti,ha osztottban nyomod,én mellre csinálnék 3 gyakorlatot,trinyora elég 2,ha mellel együtt edzed. Hátra kéne felhúzás is, legalább heti 1x. Combra guggolás alapgyakotlat,+ merevlábas felhúzás,szerintem ne hagyd ki

Nagyjából Ennyi...

2016. jún. 28. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném,ha kezdő vagy, heti 3 teljes testes edzéssel lehet,hogy többre mennél.
2016. jún. 28. 20:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Ok de mindenki itt ezen az oldin is azt mondja 5-6 tskg ch kell. En meg a semmitol zsirosodok hasra...
2016. jún. 30. 18:16
 4/8 A kérdező kommentje:
De mar en komolyan mondom elkezdek szallkasitani mert mar idegesit .vagy van vmi tipp mitol zsirosodok vagy tomegeleskor mindenki szokott ?
2016. jún. 30. 18:21
 5/8 likebike ***** válasza:

Tömegelésnél mindenképpen fel fog jönni zsír,rajtad múlik,hogy mennyi.

Amúgy hova akarsz szálkásítani 66 kg-mal?Csökkents a ch-t,tapasztald ki,mi neked a jó,a szénhidrátra nincs egy alap szorzó,emberfüggő,kinek mennyi kell.

2016. jún. 30. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:
En ezt ertem de ilyen keves ch sztm nevetseges . Mindenki rengeteget visz be..
2016. júl. 1. 17:14
 7/8 likebike ***** válasza:

Jaj,mostmár kezdesz fárasztó lenni-_-

Örülj neki,hogy 225g-nál is kevesebbet kell egyél,másnak 500g is kevés.De ha ennyire szeretnéd költeni a pénzed tésztára meg bulgurra,akkor csak tessék.Más az utolsó kajáját már hányja ki,mert nem bírja,te meg itt siránkozol meg érthetetlen módon rinyálsz,hogy miért zsírosodsz ennyitől.A ch-nál nincs pontos szorzó,ki kell tapasztalni.De ha akarod,egyél nyugodtan meg 600g ch-t,2 nap múlva inkább visszaállsz a régire,úgy bezsírosodsz és hálát adsz,hogy neked ennyi is elég a tömegnöveléshez.

2016. júl. 1. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor én ilyen alkat vagyok aki ennyitől is nő ezek szerint?

Nekem nem probléma , csak furcsáltam hogy másnak rengeteget kell enni még is alig hízik.

Na jó köszi a választ.

2016. júl. 1. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!