Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit kéne betennem hormlokra...

Mit kéne betennem hormlokra engedés helyett az icf 5×5-ben?

Figyelt kérdés

Nem jó nekem az a gyakorlat.

Szűknyomásra gondoltam.

2016. jún. 25. 11:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tarkó mögötti tricepsznyújtás eleve jobb szerintem.
2016. jún. 25. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:

A videóban viszont a koponyatörő gyakorlatot mondja, de lényegtelen, mindenki válassza azt a gyakorlatot, ami neki szimpatikus és amivel sérülésmentesen tud edzeni

[link]

2016. jún. 25. 13:44
 13/21 Cortez70 ***** válasza:
Kinek mi a jó. Nincs kőbe vésve semmi.
2016. jún. 25. 13:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Egykezes tricepsznyújtásra gondoltok?
2016. jún. 25. 13:57
 15/21 anonim ***** válasza:
most kajak ezen izéltek? tökmindegy, válassz ki egy gyakorlatot, ami jó az izületeidnek és megfelelően leterheli az izmot, és kész.
2016. jún. 25. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Miert nem jo neked a homlokra engedes? Faj a konyokod? Ha faj akkor egy darabig ne is 5x5-ozz.

Jo technika kell. Ahogy irtak mar. Kissebb terheles megy az izuletre homlokra engedesnel ha fej moge engeded a rudat es nem homlokra. Egykezes tricepnyujtasnal is jobb ha nem nyujtod ki teljesen a karod es egy picit eltartod a nyakadtol a felkarod. Ha faj akkor meg a csiga se tesz jot neki, csakis moderalt sullyal amig meg nem erosodik az izulet.

2016. jún. 25. 15:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem fáj, csak nem érzem tricepszre.
2016. jún. 25. 16:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Én sem érzem, másnap mégis izomlázam van tőle (tudom, önmagában az nem jelent semmit) és fejlődök is, mind erőben, mint méretben.
2016. jún. 25. 16:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem erzed a tricepszed? :)

Az lenyegtelen. Azert nem erzed annyira mert a haromtagu fej akkor kapja a legnagyobb terhelest homlokra engedesnel amikor megnyulik teljesen az izom es a kar be van hajlitva, mig a csiganal egyenltesebb a terheles es az osszehuzodasnal is nagyobb erofeszites kell mivel a kabel folyamatosan terheli az izmot.

De a homlokra engedes fontosabb gyakorlat. Probald ki, hogy leengeded a homlokodra es mindig elszamolsz tizig mielott kinyomod. ;-)

2016. jún. 25. 16:44
 20/21 A kérdező kommentje:

Akármit csinálok, nem érzem.

Nem nekem lett kitalálva az a gyakorlat. :)

2016. jún. 25. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!