Ti ilyen melegben mikor edzetek, és hogyan?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 20:30
1/18 anonim válasza:
Én délután 3-4 fele, azon kívül hogy kiizzadok 2 litert tudok edzeni rendesen
2/18 anonim válasza:
Ahogy a meló engedi, kettőt dolgozom kettőt vagyok itthon. Ilyenkor a 2 napomon kora reggel 8 felé, amíg nem kezd el tetőzni a meleg, mert utána minden bajom van, délután meg nincs kedvem szivacsként 30 fokban harcolni a súlyokkal.
3/18 anonim válasza:
Ha már napok óta kánikula van, és a teremben se megy rendesen a légkondi, akkor kicsit visszaveszek, nem hajtom magam annyira. Engem így tanított annak idején az edzőm. De magamon is érzem, hogy mikor nem olyan erős a szervezetem.
4/18 anonim válasza:
kb az összes teremben van légkondi, szóval nincs jelentősége.
5/18 Andi80018 válasza:
Ugyanúgy, mint eddig. Tök mindegy, mert klíma van a teremben, meg amúgy sem az időjárás határozza meg az edzésem idejét.
6/18 Cortez70 válasza:
Edzek mint állat, mindegy hány fok van. ;)
7/18 anonim válasza:
nálunk az ablak a klíma nyáron, télen meg a fűtés
, szarok bele hány fok van
8/18 anonim válasza:
télen edzés közben amúgy sem lehet fázni:) csak edzés előtt
nyáron(mivel itthon edzek) venti+jéggel teli palack előtte:) és 5-6óra körül edzek:)
9/18 anonim válasza:
Az én "termem" szabad téri :)
Rögtön meló után, hogy ne kelljen 2* fürdeni 5-6ig.
10/18 anonim válasza:
ha szerinted télen nem lehet fázni edzés közben, akkor van fűtés vagy legalább szigetelés a termedben
nem gáz ez, csak van ahol luxus : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!