Ti milyen ruhában, cipőben edzetek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 22:43
1/14 anonim válasza:
Pamut térdgatya (eredeti kínai design), sciteces póló (csak mert kényelmes, és olcsóbb, mint a kínai), triumph sportmelltartó (mert ez legalább tart is, nem csak dekoráció), kínai sportcipő.
2/14 anonim válasza:
A hosszú nadrágokat jobban kedvelem,de van pár rövidnadrágom is,ilyenkor nyáron atlétákban szoktam edzeni.Tavasszal/ősszel/télen pedig pólókban.Ha futni megyek akkor értelemszerűen az egyik futócipőmet választom,ha pedig edzőtermi edzésemre megyek akkor valamelyik vékonyabb talpú cipőmet.Márka általában Nike,de van pár Adidas ruhám is. :)
3/14 anonim válasza:
Bő nadrág, h guggolásnál ne feszüljön rajtam, valami fekete kínai pamut póló, mert azt nem sajnálom összeizzadni, és általában teremcipő, pamutzoknival. Ha márkára gondolsz, akkor csakis noname, egyszerűen hányok a márkás cuccoktól, le lehet nézni érte, de ez van :D
4/14 anonim válasza:
Futni szoktam. Van egy jó Nike futócipőm, beépített sportmelltartós topom, sportmelltartóm is van, ha mást veszek fel, meg nadrág cipzáros zsebbel, hogy bele tudjam tenni a lakáskulcsot, némi pénzt, bérletet, meg zsepit.
Telefon már nem fér bele, szóval posztolni nem szoktam, meg is lepődtek az ismerőseim a múltkor, hogy megtudták...
5/14 gumacsek válasza:
Mikor mit mosok ki,igazából sosem érdekelt,mivel edzeni megyek és nem divatbemutatóra,mint olyan sokan mostanság:)
6/14 anonim válasza:
Nyáron és itthon: egy melltartó, ami tart és egy rövidnadrág (dance felirattal és szívecskével, de kit érdekel, senki nem látja, amúgy fekete, alapból nem néz ki rosszul :D).
Mezítláb.
Hátazáshoz kesztyű.
7/14 anonim válasza:
Azt hiszem én vagyok gyk egyetlen meztelen edzője.
Persze bringázni ruhában járok.
8/14 anonim válasza:
Olcsó, gagyi cuccokban, de tiszta mind.
9/14 anonim válasza:
Futáshoz futónaci trikó sportmelltartó és egy NB futócipő márkás zoknikkal. Általában a felső változik pl lehet póló vagy télen még pulcsi és nyáron rövidnaci szintén futó. (Más sporthoz az adott sport felszerrlését pl tánchoz tánccucc)
10/14 anonim válasza:
Régi XXXL-es pólók átszabva trikóvá, régi tesi órán használt rövidnadrágok, LIDL-ben vásárolt futócipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!