Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 19 éves srácról lenne szó...

19 éves srácról lenne szó akinek kéne tanács hogy milyen ruhában, cipőben járkáljon? Cél tulajdonképp az lenne hogy normálisan öltözködjön és csajoknak szemetszúrjon a kinézete

Figyelt kérdés

Haveromról lenne szó tőlem kér tanácsot de nem tudok adni neki így kíváncsi vagyok a ti tippjeitekre főleg a lányokéra mivel tudom hogy nem fantom kép rajzolok vagytok nem írogatom le hogy hogy néz ki inkább lenyúltam egy képet tőle amin látni mindent ami lényeg xdd

válaszokat előre is köszi :))

2013. júl. 15. 19:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

ehj már csak a kép maradk ki xd sorry :DD

[link]

2013. júl. 15. 19:59
 2/12 D'a ***** válasza:
muti a képet. :)
2013. júl. 15. 20:00
 3/12 D'a ***** válasza:
100%
előszőris..fülbevalót ki..mind a 2fülben gagyi :S vagy csak az 1ikbe rakjon..vagy 1ikbe se..a haját ne egy szintbe vágassa..oldalt rövidebb..középen hosszabb. nekem nyaklánc nem tetszik egy fiún..a szeme az szép :p
2013. júl. 15. 20:04
 4/12 A kérdező kommentje:
és szerinted hogy öltözködjön ? :)
2013. júl. 15. 20:09
 5/12 anonim válasza:
egyet értek a fülbevaló nem maradhat... a nyakláncot ink csak akk vegye föl ha van hozzá illő ruhája :D am hozzá olyan lazább öltözködés elképzelhető :D a hajával is egyet értek oldalt rövidebb fölül hosszabb :)
2013. júl. 15. 20:19
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat még jöhetnek tippek :)
2013. júl. 15. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha fel akarsz tűnni, akkor fürdőgatya, ami jól kiemeli a csomagod, hozzá egy póló és mezítláb

na így megnéz mindenki

hm... fürdőgatyát cseréld le vmi hálós cuccra, úgy még jobban megnéznek

:DDDD

2013. júl. 15. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:

megnéztem a képet

na így telejesen jó, alulra vegyen egy szines alsót, aminn az van, hogy: turn me on vagy suxx this

:DD

garantált siker

2013. júl. 15. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:
pl: [link]
2013. júl. 15. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
pl a Just suck it -et tudom javasolni csajozáshoz
2013. júl. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!