Lányok! Ti mit tesztek, hogy amikor bikini van rajtatok ne látszódjon a "tevepata"?
Figyelt kérdés
Nekem így kényelemes, de közben ciki is. Ha összezárom a lábamat és utána a bikini alsót a combomra húzom kicsit, akkor pár lépés után visszagyűrődik "oda" és megint látszik a "tevepata". Pedig nem sokára megyünk nyaralni és tanácstalan vagyok.
Az értelmes válaszokat felponotozom. Viszont ez fordítva is így van.
2013. jún. 26. 19:56
1/13 anonim válasza:
Nem tudom milyen a fürdőruha alsód, de nekem sosem lesz tevepatám. Lehet, hogy túlságosan felhúzod a derékrészénél.
2/13 anonim válasza:
nekem sincs soha tevepatám..:D igen lehet hogy az első válasza lesz a nyerő, hogy túl felhúzod, vagy még az lehet hogy kicsi rád az alsó
3/13 A kérdező kommentje:
Nem kicsi, és pont, hogy mindig lecsúszik szinte. A csípőm alatt van mindig. De azért köszi a válaszokat :)
2013. jún. 26. 20:15
4/13 anonim válasza:
Vagy még egy ötlet: túl vékony anyagú az alsód, nincs "bélése", te pedig teljesen kopasz vagy délen...
-
ilyen kombinációban el tudom képzelni, hogy bevág.
Egyébként nekem se szokott ez a probléma jelentkezni.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát igen. Lehetséges. Még csak 12 vagyok (sőt még annyi se, de novemberben betöltöm).
2013. jún. 26. 20:34
6/13 rampapapam válasza:
7/13 anonim válasza:
November még jó messze van, szóval valszeg a fürdőruha anyaga szabása lesz a probléma, máson nem tudsz változtatni. :D
8/13 A kérdező kommentje:
És milyen fürdőruhát vegyünk? Mert úgy is veszünk még egyet nem sokára.
2013. jún. 26. 20:43
9/13 anonim válasza:
Azért van tevepatád, mert az alsód fazonja előnytelen neked. Egy jól választott bikininél ez nem fordul elő.
10/13 anonim válasza:
nem tudom, nálam nem látszódik a tevepata soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!