Most mehet a kukába a bikini alsó része?
Vettünk egy fürdőruhát, de úgy volt rajta a lopásgátló, hogy alig lehetett felpróbálni. A felső része sikerült is.
Általában MINDENBŐL S-et vagy XS-et hordok, viszont ebből a fürdőruhából az M volt jó. Gondoltam, hogy ha felülre jó az M-es méret, akkor alulra is jó lesz(egyben van a felső-alsó része). Hát, haza jöttem, és tévedtem. Akkora a fenekem, hogy nem fér bele, és két oldalt "kijön" a bikini alsóból. Nem tudom eldönteni, hogy direkt így kell-e kinéznie, vagy kicsi rám. Szerintem az utóbbi. Visszacserélik úgy, hogy ha csak az alsó része kicsi? Az a baj, hogy szerintem nem cserélnék ki, mert ezek "egybe" tartoznak.
Tudnátok olyan képet linkelni, ahol láthatóan kicsi a lány fenekén a bikini, és olyat, ahol direkt olyan, hogy kilóg belőle?
Annyira megörültem, mert nekem nagyon nehéz fürdőruhát találni(tavaly nem is sikerült a melleim miatt). Erre most ez.
Közben találtam egy képet, ilyesmi:
A fenék részénél viszont kicsit nagyobb, tehát mintha a csaj fenekének a felénél lenne, úgy néz ki.
Mondhatni ilyen hosszú!!! Nekem ez olyan kinőtt hatást kelt....vagy nem olyan?
KÖSZÖNÖM!:)
Akkor csak szokatlan.:( De akkor milyen a kinőtt?Mármint, hogy néz ki? Tudom, hogy nagyon buta kérdés, de nem tudom megkülönböztetni:D
Remélem sikerrel jársz!:)
Ilyenkor irigylem a fiúkat, hogy nekik mennyivel könnyebb találni.:D
tescoban most leárazás van, és lehet kapni külön felsőt és alsót. nekem is elég aránytalan a testem. a mellem kb inverz, a fenekem meg akkora mint a Lánchíd keresztben :)
a mintájuk ugyanaz, csak a méretük különböző :) bár lenne nekem is nagy cicim és kicsi popóm...
Köszi utolsó, majd megnézem!:)
Régen én is más alakra vágytam, de szerintem mindenki úgy szép, ahogy van.
Nekem van egy kisebb mellű, nagy fenekű lány osztálytársam, és olyan szinten vonzza a fiúkat, és ő is elfogadta magát így.
A másik barátnőmnek is ugyan ez, és ő is így van.:)
Nem az alak számít!!!
Nekem ilyen volt, mikor kinőttem a bikinialsómat:
Talán annyira a képen nem látszik, de a bugyi vonalánál kibuggyant a popsim :D Ha jobb oldalt megnézed a fenekénél, akkor látszik. Mondjuk nekem ennél jobban látszott, mert iszonyatosan vágta ott a fenekem és nagyon szoros volt. XS-es volt a bikininek a felső és alsó része, viszont idén már az alsó nem jó rám, mert elkezdtem edzeni a fenekemre. Ez a bikini alsó mondjuk sima francia bugyis volt, viszont idén okosabb voltam és S-eset és kötőset vettem, mert ezt lehet a későbbiek során állítani.
Ez sem túl szép látvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!